VDO Dayton PN6000
Moderátor: eidz
VDO Dayton PN6000
Dobrý den. Jak dostanu POI do této navigace? Poradí někdo? Jsem s ní velmi spokojen, jen nevím jak na POI..Děkuji
Re: VDO Dayton PN6000
taky vlastním VDO Dayton PN6000 a nevím jak tam dostanu aktualizace POI, jestli je nějaký konvertor??? help
vdo dayton pn 6000
Dobrý den, nevíte jak nahrát do navigace vdo dayton pn6000 poi (databázy radarů)??
děkuji za odpověď
děkuji za odpověď
VDO Dayton PN6000
Dobrý večer.
Obracím se na vás s prosbou o radu, kde a jak aktualizovat POI (v navigaci se dají zadat pro zobrazení, nicméně při jízdě nic nefunguje a neukazuje). Zkoušel jsem již vše možné - nahrát nový soft (verze 1.7.4.2), resetování, jinou kartu, ale nic nepomáhá a prodejci nic neví - odkazují se na manuál. Protože manuál stojí za ..., je tohle fórum moje poslední štace. S navigací jsem spokojen, ale bez POI je to navigace na nejnižší úrovni. Všechny ostatní konkurence jsou v tomto ohledu daleko vstřícnější. Budu rád za jakoukoliv radu a pokud to bude fungovat, klidně zašlu i lahvinku něčeho dobrého. Díky a hezký večer.
Renda
Obracím se na vás s prosbou o radu, kde a jak aktualizovat POI (v navigaci se dají zadat pro zobrazení, nicméně při jízdě nic nefunguje a neukazuje). Zkoušel jsem již vše možné - nahrát nový soft (verze 1.7.4.2), resetování, jinou kartu, ale nic nepomáhá a prodejci nic neví - odkazují se na manuál. Protože manuál stojí za ..., je tohle fórum moje poslední štace. S navigací jsem spokojen, ale bez POI je to navigace na nejnižší úrovni. Všechny ostatní konkurence jsou v tomto ohledu daleko vstřícnější. Budu rád za jakoukoliv radu a pokud to bude fungovat, klidně zašlu i lahvinku něčeho dobrého. Díky a hezký večer.
Renda
ujo google hovori:
"I can't see any reference to the facility to upload custom POIs.
I never cease to be amazed that units can be developed without this basic functionality. TV tuner, yes, custom POIs no, amazing "
"I can't see any reference to the facility to upload custom POIs.
I never cease to be amazed that units can be developed without this basic functionality. TV tuner, yes, custom POIs no, amazing "
Škoda rit biť ked sa posrala. Som nesvojprávny.
Sony Ericsson XPERIA X1i
OziExplorer - Slovakia 1:50000 VKU tourist topo
iGO 8.3 - SVK
Sygic McGuider 8.06 - SVK
TomTom Navigator 7.9 - Western and Central Europe
Garmin Mobile XT - CNE NT 2010, SVK Topo
Sony Ericsson XPERIA X1i
OziExplorer - Slovakia 1:50000 VKU tourist topo
iGO 8.3 - SVK
Sygic McGuider 8.06 - SVK
TomTom Navigator 7.9 - Western and Central Europe
Garmin Mobile XT - CNE NT 2010, SVK Topo
prosím o radu VDOdayton 6000
Prosim vás zapnu navigaci a chvíly se načíta a pak se sekne nevíte mi nekto poradit co stím za odpověde predem moc dík jedná se o navigaci VDOdayton 6000
Ahoj všem, mám také tuto navigaci a potřeboval bych poradit ,jak při zvolené cestě můžu změnit její trasu. Myslím zadáním nějakého bodu přes který chci jet. Děkuji moc za pomoc.
Zdar,vlastním také tuto navigaci a jsem s ní velice spokojen verze SW 1.7.4.2.
Jen velice málo se stalo ,že jsme jeli po poli ,ale to upgradem map.Europe 2007/08-1,6231(nová dálnice Hradec směr Poděbrady,Rozvadov a nově vybudovaná Německá dálnice za hranicemi).Ale to je způsobeno zastaralým upgradem map
Mapové podklady budou prý brzo (kdy? ) pro rok 2010-2012 .Dočetl jsem se ,že je prý nárok na bezplatné stažení aktualizace map po dobu dvou let...(zadáním seriového čísla přístroje a čísla záručního listu u společnosti Molpir Group CZ a.s.) já mám navigaci rok, mohu tohoto využít?i když jsem si ji koupil jinde?Protože co jsem hledal na internetu http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... ition-View&=&=&= ..cena 88,-Euro je dost pro jednoho ..... co s tí uděláme? Jsme češi že
Pokud by si chtěl o této navigaci někdo pokecat tak ICQ 217855003
Zdar a mnoho příjemných km na silnicích
Jen velice málo se stalo ,že jsme jeli po poli ,ale to upgradem map.Europe 2007/08-1,6231(nová dálnice Hradec směr Poděbrady,Rozvadov a nově vybudovaná Německá dálnice za hranicemi).Ale to je způsobeno zastaralým upgradem map
Mapové podklady budou prý brzo (kdy? ) pro rok 2010-2012 .Dočetl jsem se ,že je prý nárok na bezplatné stažení aktualizace map po dobu dvou let...(zadáním seriového čísla přístroje a čísla záručního listu u společnosti Molpir Group CZ a.s.) já mám navigaci rok, mohu tohoto využít?i když jsem si ji koupil jinde?Protože co jsem hledal na internetu http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... ition-View&=&=&= ..cena 88,-Euro je dost pro jednoho ..... co s tí uděláme? Jsme češi že
Pokud by si chtěl o této navigaci někdo pokecat tak ICQ 217855003
Zdar a mnoho příjemných km na silnicích
Tak jsem projel ten Molpir a na možnost aktualizace jsem tam nenarazil.
Tak už mám DVD s aktualizací map od NAVTEQu 2009/10 Europe. Testováno na PN6000 a mapy běží v pohodě.
V Molpiru chtěli za aktualizaci 2800Kč, tak aŤ si ty SD karty strčí třeba do ....
Kdyby měl někdo zájem tak pm...
V Molpiru chtěli za aktualizaci 2800Kč, tak aŤ si ty SD karty strčí třeba do ....
Kdyby měl někdo zájem tak pm...
Ahoj.Zkoušel jsem aktualizaci přes Molpir,ale nebere to číslo záručáku a navigace.Volal jsem tam a že prý když jsem navigaci kupoval po 1.1.2010 tak je prý aktualizovaná,což se mě ale nezdá,protože nezná kruháče,které jsou v provozu už 3 roky.Mám databázi mapy EU,6777,jestli máš novější ,tak prosím napiš odkaz na stažení na adresu truck1@aurore.cz.Díky
Zdravím všechny majitele této navigace.
Úspěšně jsem do ní dostal poslední verzi softwéru tj. SW 1.7.4.2. , dokonce jsem si stáhl i poslední aktualizaci map Evropy-
(Europe - VDO Dayton PND 3010/4000/6000 DVD & SD Card v.2009/2010), a nainstaloval na SD kartu.
Po vložení SD karty do navigace jsem ale zjistil,že mám asi stejnou verzi map tj. EU,6775. A navíc tam chybí český hlas.
Nemá někdo prosím poslední verzi map Evropy 6777?
Úspěšně jsem do ní dostal poslední verzi softwéru tj. SW 1.7.4.2. , dokonce jsem si stáhl i poslední aktualizaci map Evropy-
(Europe - VDO Dayton PND 3010/4000/6000 DVD & SD Card v.2009/2010), a nainstaloval na SD kartu.
Po vložení SD karty do navigace jsem ale zjistil,že mám asi stejnou verzi map tj. EU,6775. A navíc tam chybí český hlas.
Nemá někdo prosím poslední verzi map Evropy 6777?
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
No, nevím jak u této navigace, ale mapy se většinou kupují u výrobce navigace
Prosím, opravte mne, pokud se mýlím.
např: http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... urope-Site
Prosím, opravte mne, pokud se mýlím.
např: http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... urope-Site
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Máte pravdu, mapy se kupují u výrobce (http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... urope-Site) za 109 Eur, dají se sehnat i jinak, pokud víte kde. Toto poslední aktualizační DVD mám a asi jsem něco udělal špatně při instalaci. Budu zkoušet dál.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Prosím, zmínky o nelegálním SW tu nevidíme rádi. Žádám o respektování pravidel.
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=2758
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=2758
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android