mapy 835
Re: mapy 835
U mne také, ale já spam kontroluji, protože mi někdy pošle klient objednávku a také hupsne do spamu....
Konecne se mi podarilo nainstalovat novou mapu na muj TT930 Ale nej driv jsem musel volat do tomtomu. Pak mi poslali e-mail a podle navodu jsem to zmaknul Mozna ze se to jeste nekomu hodi. Tak tady je ten navod:
Reakce (Janusz M. (CZ)) - 01. 09. 2009 12:53 odp.
Dobrý den,
doporucuji tento postup ktery by mel vas problem vyresit,
prosim abyste zarizení pripojil k pocitaci a ( v pripade zarizenich ktera maji veskera data na SD karte pripojte zarizeni i SD kartou).
!!!! ZAZALOHOVAL pomocí TomTom Home. !!!! do PC
Potom vypnul TomTom Home, otevrel si tento pocitac a tomtom si otevrel jako disk
a na nem smazal vsechny soubory ne slozky!!!(nemazte prosim soubory ve slozkách)!!!
Jakmile tento krok ucinite zapnete znovu TomTom Home a nahrajte novou aplikaci.( Aktualizuj me ...)
Prosím pro odeslání odpovědi použijte výše uvedený odkaz chcete-li aktualizovat svůj dotaz z našeho serveru podpory klepněte zde.
S pratelskym pozdravem,
Tym zakaznicke podpory TomTom
Reakce (Janusz M. (CZ)) - 01. 09. 2009 12:53 odp.
Dobrý den,
doporucuji tento postup ktery by mel vas problem vyresit,
prosim abyste zarizení pripojil k pocitaci a ( v pripade zarizenich ktera maji veskera data na SD karte pripojte zarizeni i SD kartou).
!!!! ZAZALOHOVAL pomocí TomTom Home. !!!! do PC
Potom vypnul TomTom Home, otevrel si tento pocitac a tomtom si otevrel jako disk
a na nem smazal vsechny soubory ne slozky!!!(nemazte prosim soubory ve slozkách)!!!
Jakmile tento krok ucinite zapnete znovu TomTom Home a nahrajte novou aplikaci.( Aktualizuj me ...)
Prosím pro odeslání odpovědi použijte výše uvedený odkaz chcete-li aktualizovat svůj dotaz z našeho serveru podpory klepněte zde.
S pratelskym pozdravem,
Tym zakaznicke podpory TomTom
Klasická reinstalace navcore. Tomtom tak řeší 90 procent problémů, budiž konstatováno, že to ve většině případů pomůže.
Tento postup je na zdejším foru obecně známý a zveřejněn zde byl - no, mockrát v různých vláknech. Ale i tak díky, opakování matka moudrosti
Tento postup je na zdejším foru obecně známý a zveřejněn zde byl - no, mockrát v různých vláknech. Ale i tak díky, opakování matka moudrosti
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
-
Ona zas vyšla nová mapa??...já že mám od min.týdne novou 835.2419(to jsem měl poslední z ročního předplatného) a dnes mi TTH oznámil že má mapa neni aktuální, že existuje novější verze mé mapy a abych si opět zakoupil nové předplatné....To jako během týdne vyšla nová mapa?..to se mi nějak nezdá.
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
Nevyšla, to ti jen TOMTOM nabízí předplatné na 4 roční aktualizace. Nová verze se dá očekávat cca do tří měsíců od poslední aktualizace, tedy někdy v druhé polovině listopadu.
zdraví Tonny,
-
To já vim že další mapa musí vyjít zhruba během listopadu, ale než jsem min.rok v listopadu zakoupil roční aktualizaci, tak právě do vydání té mapy z listopadu 2008 mi TTH nic nenabízel, až právě v tom listopadu..do té doby mi TTH hlásil že mám mapu aktuální....nyní týden po nové mapě mám indikátor stavu mapy červený a hlásá už ted že má mapa neni aktuální že je k dispozici nová mapa a at zakoupim roční předplatné aktualizace.
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
To bych zavolal na zákaznickou linku TT a nechal bych si to vysvětlit....Nebo bych to vysvětlil jim, přijde na to......
Hlásí mi to totéž pro mapu 835.2421.RomanKasak píše:Ona zas vyšla nová mapa??...já že mám od min.týdne novou 835.2419(to jsem měl poslední z ročního předplatného) a dnes mi TTH oznámil že má mapa neni aktuální, že existuje novější verze mé mapy a abych si opět zakoupil nové předplatné....To jako během týdne vyšla nová mapa?..to se mi nějak nezdá.
TT GO910 , aplikace 9.205,boot 5.5244, Europe 890.xxx a mnoho dalších
RDS-TMC 4V00.013
MS Vista Business
SE J10i2 Opel Zafira 1.8i
RDS-TMC 4V00.013
MS Vista Business
SE J10i2 Opel Zafira 1.8i
No novější ??? ...Mrkni na IQ Route atd......
- Přílohy
-
- 835.jpg (98.45 KiB) Zobrazeno 4810 x
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
tam mi stazeni a instalaci nove mapy GO930 fungovalo normale, ale po prekpirovani MapSetting z predchozi (kvuli oblibenym) mi uz GO930 nenajede a resetuej se porad dokola. Takze jsme uz zase bez Oblibenych. Nechapu to proc to 3x slo pri aktualizaci mapy a ted to nejde. Ale uz se u TT nicemu nedivim.
TomTom GO930T
tohle mi dela taky, a zda se, ze jsem trochu prisel na to jak oblibene "prekopirovat" pokud to takhle blbne. Prepnu se na starsi mapu s oblibenymi. Dam navigovat na nejakou pozici z oblibenych. Prepnu navigaci na novou mapu a navigace na oblibene tam zustane a oblibene se prenese a ulozi do nove mapy
jinak pouzivat oblibene pres BZ
jinak pouzivat oblibene pres BZ
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
- Scorpio_cz
Ze stávajícího mapsettings.cfg se oblíbené OBVYKLE dají vykopírovat najednou pomocí PoiEdit.
Ten je možné opatřit zde : http://www.poiedit.com/downloads.htm
to ja vsechno kluci vim .... ale proc to mam delat jak OPICE kdyz to musi TT zajistit. Takova prkotina, at se jdou vycpat.
TomTom GO930T
A poradíš prosím jak mám oblíbené položky dostat do nové mapy pomocí Poiedit??? Díky!Scorpio_cz píše:Ze stávajícího mapsettings.cfg se oblíbené OBVYKLE dají vykopírovat najednou pomocí PoiEdit.
Problém oblíbených se řeší s kazdým upgrade map. Než bych trnul, jesli se konverze povede, nebo ne, používám Osobní BZ místo oblíbených. Ale to tu bylo napsáno snad milionkrát.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx