Jäk vubec stahnout databazi radaru ?
Moderátor: freewall
Re: Jäk vubec stahnout databazi radaru ?
Máš pravdu vydrž, zakřičím hilfe
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Opraveno.
[quote="freewall"]Tak to vezmeme step by step
1) Jdi na stránku http://www.poi.cz/
2) Vlevo nahoře klikni na Uživatelský panel
3) Výchozí formát pro stahování vyber "gpx - Garmin"
4) Toť v podstatě vše... asi tak v polovině máš ještě "Nastavení upozornění radarů pro Garmin" - tady si nastav o kolik procent překročení rychlosti chceš, aby to na tebe řvalo (já mám osobně "Limit % : 105" - myslim, že dostačující, ale to je na zvážení"
4) Níž vidíš vložření mp3 zvuků - to si vyber, pokud tvoje mašinka umí mp3
5) Ještě níž máš "Zobrazení GPX - tak vyber "ano"
Omlouvám se, ale nějak jsem nepochopil použití bodů 4). Když podle bodu 3) vyberu "gpx - Garmin" okamžitě se mi radary stáhnou bez možnosti zadat limit upozornění a bez možnosti vložení mp3 zvuků. Předem děkuji za odpověď
1) Jdi na stránku http://www.poi.cz/
2) Vlevo nahoře klikni na Uživatelský panel
3) Výchozí formát pro stahování vyber "gpx - Garmin"
4) Toť v podstatě vše... asi tak v polovině máš ještě "Nastavení upozornění radarů pro Garmin" - tady si nastav o kolik procent překročení rychlosti chceš, aby to na tebe řvalo (já mám osobně "Limit % : 105" - myslim, že dostačující, ale to je na zvážení"
4) Níž vidíš vložření mp3 zvuků - to si vyber, pokud tvoje mašinka umí mp3
5) Ještě níž máš "Zobrazení GPX - tak vyber "ano"
Omlouvám se, ale nějak jsem nepochopil použití bodů 4). Když podle bodu 3) vyberu "gpx - Garmin" okamžitě se mi radary stáhnou bez možnosti zadat limit upozornění a bez možnosti vložení mp3 zvuků. Předem děkuji za odpověď
Já to mám nastaveno, tak jak vidíš na screen - myslím, že je to optimální - houká to na tebe, jen když překročíš danou rychlost a s odpovídajícím předstihem rychlosti, kterou jedeš.
Co se týče mp3 - zde:http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f ... =zvuky+mp3 je popsáno co a jak, v podstatě v adresáři v PC, kde máš jestlotlivé kategorie bodů vytvoř adresář mp3 a do něj zkopíruj mp2 radarové hlášky
Co se týče mp3 - zde:http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f ... =zvuky+mp3 je popsáno co a jak, v podstatě v adresáři v PC, kde máš jestlotlivé kategorie bodů vytvoř adresář mp3 a do něj zkopíruj mp2 radarové hlášky
- Přílohy
-
- nastaveni.jpg (21.87 KiB) Zobrazeno 4791 x
Sygic, TT One mobile
Jo, tak je to. Mám nastaveno 105% , a např. na padesátce mi to píše, když jedu rychleji než 53km/hod....
Garmin Nüvi 670FM - Atlas CZ 8NT, Topo CZ3, Adresy CR1, CNE NT 2010.10 Central & East
Tak tak......, pokud bys nechal původních 100, tak by to na tebe řvalo, kdybys překročíl třeba tu padesátku a zobrazilo by ti varování na "50" (teď ti to ukazuje "53", což se mi moc nelíbilo, protože to bylo trochu zavádějící). ALe jsem rád, že už ti to maká
Sygic, TT One mobile
to freewall... mně to funguje od začátku OK, tak jsem rád, že jsi rád..........pokud to tedy patřilo mně
Garmin Nüvi 670FM - Atlas CZ 8NT, Topo CZ3, Adresy CR1, CNE NT 2010.10 Central & East
O.K., O.K., spetl jsem si tě s Kremlickou a je dobrý, že to oba máme dobrý, to takovej Jirásek si od dopoledne hraje s vložením mobilního radaru a už prej roztřískal 2 klávesnice, to my máme dobrý, že to máme dobrý
Sygic, TT One mobile
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
vol.... nejdřív večer. Dám pak a půjdu na tofreewall píše:to takovej Jirásek si od dopoledne hraje s vložením mobilního radaru a už prej roztřískal 2 klávesnice
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Bať bať, , tak nějak. Ale již se podařilo.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
OK !!! S úhly se nezatěžuj, lepší je nedat vůbec, než blbě.....jen jsem to opravil na oba směry, já je viděl měřit druhý směr....