Vysílání TMC v ČR
Re: Vysílání TMC v ČR
No pro takové jízdy se to asi nevyplatí, nemluvě o tom, že samozřejmě to není dokonalé, snad se to časem bude pilovat a zlepšovat, ale nikdy to nemůže být "on-line", takže vždy tam bude chybovost.
Ale jak jsem napsal v úvodu, pro popisované trasy jsou to vyhozené peníze
Ale jak jsem napsal v úvodu, pro popisované trasy jsou to vyhozené peníze
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Krátce a stručně: ne. A vyplatilo se kupovat navigaci na jednu trasu 140 km ráno tam a zpět každý den stejnou?
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
- vasin
- Kontaktovat uživatele:
kratce : ne
ale mam ji klasicky jako dnes spousta lidi v "telefonu" a už asi 4 roky a tak už ji prostě ze zvyku udržuju .o)
ale mam ji klasicky jako dnes spousta lidi v "telefonu" a už asi 4 roky a tak už ji prostě ze zvyku udržuju .o)
HTC Touch Pro2, MicroSD 8GB, iGO2008
Nejlepší je softwarové řešení a zadarmo!!!
Funguje bezvadně.
--- smazáno warez ---
Funguje bezvadně.
--- smazáno warez ---
- Scorpio_cz
Zajímavý info k TMC ...
Haha. Kolik dnešních softwarových navigací je zadarmo? )patax píše:Nejlepší je softwarové řešení a zadarmo!!!
Funguje bezvadně.
--- smazáno warez ---
iGO8 není "zadarmo", i když, ale TMC do ní je když si to proštuduješ
To možná, ale tak či tak ten tvuj GPS modul musí umět přijímat TMC zprávy - u hw navigace tohle dělá právě ten přídavnej modul. Bez toho můžeš mít sw jakej chceš, ale prostě tu zprávu nepřijmeš
- Scorpio_cz
SPM - není to uplně pravda. V některých mobilech je FM radio (s RDS) které jde na RDS-TMC přijímač "překecat".
Právě o tom je jeden z těch zmíněných článků - o "ovladači" pro rádio který z něj "udělá" RDS-TMC přijímač.
Právě o tom je jeden z těch zmíněných článků - o "ovladači" pro rádio který z něj "udělá" RDS-TMC přijímač.
- vasin
- Kontaktovat uživatele:
No mě to stejně na TP2 nefacha.
Takže opořád jedině pevné TMC zařízení...ale má to smysl?
Takže opořád jedině pevné TMC zařízení...ale má to smysl?
Přesně jak říká Scorpio. Přečtěte si ty mé odkazy a uvidíš, že žádný modul nepotřebuješ. Já to tak mám a funguje mi to bezva
Nefunguje ti to proto, protože nemáš zapojenou anténu, nebo nemáš nainstalované oba soubory (HyperGPS a beemer-certifikát) nebo nemáš upravený SYS.TXT. Jestli to vše máš, tak si v HGPSClient v Menu/test pusti ručně ladění a vypni. iGO8 pak spouštěj z ikony IGO-TMC. Jestli nechápeš co tu píšu, tak se na to rovnou vys..Na těch mých odkazech máš přesné návody a neznám nikoho komu by to nefungovalo, teda jo, Tebe
- vasin
- Kontaktovat uživatele:
Patri to tedy spis do vlákna o iGO, ale
nainstalované mám oba
pokud sem cetl dobre tak prepsany by mel byt system.ini ,ale pro jistotu je mam prepsane oba jak ini tak txt
pokud dam test .. dostanu odpoved
sluchatka jako antena zapojeny
Jediny co teda fakt nevim jak pustit iGo prez ikoni TMC
ale pkud splnim vse vyse uvedene pak po spusteni iGo standardnim zpusobem a vstupu do menu TMC mam nenalezen prijimac
takze jo sem asi ten prvni komu to nejde .. nebo sem jak naznacujes uplne blbej no to se taky obcas deje
nainstalované mám oba
pokud sem cetl dobre tak prepsany by mel byt system.ini ,ale pro jistotu je mam prepsane oba jak ini tak txt
pokud dam test .. dostanu odpoved
sluchatka jako antena zapojeny
Jediny co teda fakt nevim jak pustit iGo prez ikoni TMC
ale pkud splnim vse vyse uvedene pak po spusteni iGo standardnim zpusobem a vstupu do menu TMC mam nenalezen prijimac
takze jo sem asi ten prvni komu to nejde .. nebo sem jak naznacujes uplne blbej no to se taky obcas deje