NavCore 9.xxx
Re: NavCore 9.xxx
Myslíš všechny ??? Takže denní - Stejné s verzí 8 - Belgica, Brittanica, America, Germanica, Australia, Deuteranotopia, nová je Brasilia(verze 9). Noční - stejné s verzí 8 - Antarctica, Africa, Astra, nová je Asia(verze 9). Stačí ???
Dakujem a ktore su aktivne hned po nainstalovani?
typujem ze America a Asia, spravne?
typujem ze America a Asia, spravne?
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Brasilia
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Tak 9.004 musim rici, super, neprisel jsem na zadnou chybu z mych vyuzivanych funkci... Jen, ze se nestmavuje display automaticky, ale to ozelim, jinak vse 100%. Jen mi dneska TMC hlasilo, ze Mrazovka je zavrena, pritom byla normalne prujezdna, ale to pricitam chybe v hlaseni TMC... JInak zatim NC 9.004 vsem doporucuji...
Default je Brasilia(denní), a myslím Asia(noční)....Jinak jedu na 9.000 rev 1, a naprostá spokojenost....
Tak na ONE XL v navc..9.004 "maká" i příjímaní a odesílání SMS,tel.seznam,volání...tedy handsfree "naběhne" ale příchozí hovor není slyšet ...RDS-TMC načítá,ale důkladněji zkusím až dnes..
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
To mně je celkem jedno, mám v autě handsfree od Nokie....Přes navigaci to stejně není nic moc...
Asi tak... Jelikoz handsfree v navi stoji za vyliz
JInak jsem zvedavy na ofiko navcore, kdy bude a jestli vubec...
JInak jsem zvedavy na ofiko navcore, kdy bude a jestli vubec...
Tak jsem dneska taky vyzkoušel 9.004 a zatím samá chvála. Dokonce mi ukazuje navádění pruhy i tam, kde to před tím nebylo . Stejně tak už se mi zobrazuje nabídka na hlasové ovládání. a ovládání hlasem taky funguje.
Ještě dotaz: požíváte někdo elektronický hlas pro navigování?
Ještě dotaz: požíváte někdo elektronický hlas pro navigování?
TT930T, 9.004, Boot 5.5120, Western_and_Central_Europe_845.2645
Tak na navc.9.004 jde i RDS-TMC ........ Musel jsem ovšem doopravit některé dříve zanesené opravy...
Crusy + fantomas: opravy a navadeni pruhy jsou pokud to NC umi prece data v mapovym podkladech a nikoliv NC.
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
Ale někdy je nová navcore nenačte,tedy ty opravy..Jinak ty pruhy je jasný,že to je v mapách.
Zatim v novém TTH nejde asi ovladat navi s NC 9, ze? Ja to ani nebudu instalovat, jen se ptam... Treba pro NC9 budou XP SP3, ktery mam otevreny...
PS: Beru zpet NC 9 a muj stary TTH funguji 100%
PS: Beru zpet NC 9 a muj stary TTH funguji 100%
mam 930t ale zadny navcore 9.004 mi to nenabidlo ke stazeni, pisemi to ze mam aktualni 8.351
mapy mam jeste ale 8.25
poradi nekdo proc mi to nenabidne novy navcore? nebo je to jen pro novou 950 radu tomtomu?
mapy mam jeste ale 8.25
poradi nekdo proc mi to nenabidne novy navcore? nebo je to jen pro novou 950 radu tomtomu?
musis si to upiratit ale nikdo ti to nepovie lebo toto forum nie je piratske