Garmin 765T a IKONY
Moderátor: freewall
Re: Garmin 765T a IKONY
zapnu = "nainstaluju"
Zkoušel jsem teď dát jen pár POI bodů (asi 10) a jede to pořád "celkem" v normě...samozřejmě při zaškrtnuté jedné mapě....ale když dám více POI bodů 40..50..60 atd je to načítání mapy hrůza
Zkoušel jsem teď dát jen pár POI bodů (asi 10) a jede to pořád "celkem" v normě...samozřejmě při zaškrtnuté jedné mapě....ale když dám více POI bodů 40..50..60 atd je to načítání mapy hrůza
Garmin nuvi 765T lifetime
Před nedávnem se tu něco podobného řešilo - máš ty body rozdělené do nějakých adresářů nebo to máš všechno pohromadě?
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Tady http://poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=23&t=3344&start=30 - třeba to může být podobný problém. A to množství by snad neměl být pro tvůj stroj problém
Sygic, TT One mobile
Při nahrávání POI do navigace tam mám 18 500 bodů a vykreslování v pohodě. Vše je rozdělené do několika adresářů.
Jasně, počet bodů by neměl být ten problém, já jich tam posílám asi 22000, k tomu vlastně tam jsou ještě ze CN a Atlasu, takže problém musí být jinde
Sygic, TT One mobile
do adresářů?? jako v počítači nebo v navigaci....v PC mám udělanou složku(poi) ve které mám stažené všechny možné body...od ambasády, restaurací, benzinek asi 60 položek...atd...vždy rastový obrázek a k tomu stejně pojmenovaný GPX soubor...zapnu POIloader a manuálně naklikám odeslání do navigace...ono to chvíli "pracuje" pak to napíše že bylo uspěšně provedeno...freewall píše:Před nedávnem se tu něco podobného řešilo - máš ty body rozdělené do nějakých adresářů nebo to máš všechno pohromadě?
Samozřejmě v PC (viz vlákno uvedené výše). Rozděl si to logicky podle sebe jak potřebuješ a pak to natáhni pře POIloader do navigace a vyzkoušej funkčnost. Je to pak přehlednější i v navigaci. Co ale doporučuji udělat je to, že před instalací bodů do navigace odinstaluj původní POI pryč.
Jak píše pane Mates a někde nahoře jsem to psal taky - je dobré nejdříve odinstalovat stávající body a pak naistalovat. Já vím, je to od nějaký ten krok navíc a nějaké ty tři - čtyři kliky navíc, ale kdysi mi to bylo doporučeně, tak to tak dělám. K těm adresářům - jak píše Mr.Mates - adresáře v PC, do těch si to zaškatulkuj a pak se ti do navigace přenesou i tyhle adresáře. je to přehlednější a mám podezření, že i POILoader to snáž schroupe
Sygic, TT One mobile
yep....tak jsem do rozdělil do 6ti adresářů...ubral bodů na cca 30000 a jede to dobře....díky za rady pánové
Tak to jsem rád ,. jinak v diskuzi na téma GPSTravelGuide pokračujte prosím zde: http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=23&t=3208
Sygic, TT One mobile
To je dobře, tak ať šlape k tvé spokojenosti
Radary do Garminu
Dobry den,
potreboval bych radit.
Kdyz tady stahuju Radary do navigaci Garmin. Jak mam ji umistit do navigaci? Myslim kam mam je kopirovat aby fungovali?
Dekuji.
potreboval bych radit.
Kdyz tady stahuju Radary do navigaci Garmin. Jak mam ji umistit do navigaci? Myslim kam mam je kopirovat aby fungovali?
Dekuji.
1) Jsi v tématu Garmin a ikony, takže přepsat název vlákna je nesmysl. 2) Na úvodní stránce jsou návody...Co se takhle naučit číst ????