Jeka píše:tak nějaká doba uběhla a map share stále nic
dělá vám to taky ?
Já bych byl rád aspoň za tuto hlášku. Já tam mám již několik týdnů toto:
A předplatné map mám do května 2011... a dle TT podpory s tím nic nejde dělat že prý se mám smířit s tím že mě to skutečnou aktuálnost map nebude ukazovat pouze toto lživé hlášení .... grrrrrr
hmm tak to jsem rád že mě ukazuje to co mám... jako to aby si člověk znovu platil aktualizace map a pak zase někdo v TT udělá chybu jen aby se jim sypaly euráče-hnus!
TomTom XL2 IQ Routes Regional, NavCore 9.510, východní evropa 9.25, Seat Ibiza ST TSI
Ne ta moje aktualizace je platná normalně stahuji .... jen prostě mě to neukáže skutečný stav...hlásí to lež. Řekl bych že je to trošku podvod (lákadlo) na to abych si zakoupil aktualizaci i když ji mám platnou a funkční až do května 2011
Jeka píše:tak nějaká doba uběhla a map share stále nic
dělá vám to taky ?
Já bych byl rád aspoň za tuto hlášku. Já tam mám již několik týdnů toto:
A předplatné map mám do května 2011... a dle TT podpory s tím nic nejde dělat že prý se mám smířit s tím že mě to skutečnou aktuálnost map nebude ukazovat pouze toto lživé hlášení .... grrrrrr
Tohle mám asi od června, a nevím tedy nic o počtu stažených oprav. Další věc, která mi dost vadí.
EDIT 10.9.2010, 23:10 - Změna částky, ode dneška tam nemám 9,95, ale 6,95 Euro za čtvrtletí.
Naposledy upravil(a) Tonny dne 10.9.2010, 21:10, celkem upraveno 1 x.
zdraví Tonny, Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Ha tak konečně .. MapShare vypadá že jede...,ale pardoon 70 oprav ? kde zmizely ty předešlé které jsem měl u minulé verze map ? Nebo to se do nových zahrnulo ???
Domnívám se, že každá sada map jede s opravami od nuly. U TT by jinak museli provádět selekci, které opravy již jsou zapracovány v nové verzi map a které ne.
Pro Brebrouka: Hledej v PC: Dokumenty - TomTom - Home - Download - Map
Jsou tam archivy všech stažených map přes TT Home, včetně "klíčů".
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android