snad mě moderátoři fóra neukamenují za to, že zakládám vlákno, které už tu někde může být, avšak mám trochu specifičtější problém ohledně upozorňování na rychlostní kamery.
Vlastním tento model gps navigace (nevím jak se jmenuje, mám ji z druhé ruky a tak jsem našel aspoň obrázek)
Kód: Vybrat vše
http://mobily.hyperinzerce.cz/gps-navigace/inzerat/3210235-nove-gps-navigace-lcd-4-3-26quot-3B-igo-8-mp3-fm-transmiter-nabidka-plzensky-kraj/
Jedná se o to, že celou dobu jsem neměl v nastavení iGo8 možnost "upozornit na rychlostní kameru". Poté jsem se trochu šťoural na kartě a také aktualizoval databázi rychlostních kamer (ve složce speedcam mám soubor Speedcamupdates.spud - překonvertovaný textový dokument - velikost asi 24 kB).
Občas, když jsem zapnul navigaci, přibyla mi v nastavení možnost upozorňovat na rychl.kamery, ale po vypnutí zase zmizela neznámo kam.
Zkusil jsem toto řešit tak, že jsem někde vyšťoural nastavení sys.txt a přidal tam toto:
Kód: Vybrat vše
[warning]
speedcam_enabled=1
speedcam_visualtype=1
speedcam_soundtype=2
speedcam_warning=1
speedcam_warning_visual=1
speedcam_snap_distance=1000
speedlimit_warning=1
approach_beep_distances=800
approach_beep_sound="!sectionstartA"
warn_distances=110:1000,80:800,60:500,40:300
overspeed_sound="!sectionstartA"
max_section_time=240
section_beep_distance=400
section_beep_sound="!sectionstartA"
section_start_sound="!sectionstartA"
section_end_sound="!sectionend"
V adresáři audio mám zazipované jazykové mutace upozorňování na radary (SpeedcamVoice_Cz.zip). Do této složky jsem obsah zipu rozbalil ale stejně to upozornilo jen tím pípnutím.
Moc rád bych, kdyby mi někdo poradil (nebo ukázal funkční návrh) obsahu sys.txt tak, aby to fungovalo... díky moc.