Mapy 880.
Re: Mapy 880.
Já používám NC 9, a navigování probíhá normálně...Já tedy v Praze navigování nepotřebuji, ale mimo Prahu ok...Ale to je zde OT, řešíme mapy...
Já zatim taky s NC 9 vse v pohode... Zadna lesni, ci zemedelska cesta... Nekdy holt musi clovek pouzivat hlavu, ale jak pise Gumajz.. Taky soory, neni to primo k tematu!
Aktualizace v pohodě. Nevím kdo je pomalejší, jestli TT nebo naši stavbaři. Příjezd do Plzně od Domažlic mezi Novou Hospodou a kruháčem u Makra navigováno po nové komunikaci, ale ta je ještě silně ve stavbě a jezdí se po staré. Jinak jsem na nic jiného zatím nenarazil.
TT Carminat NC 8.842, Europe 950.6493,SDHC-Kingston 8GB Class 10
Tahle silnice měla být otevřena v červnu, odsunuto na prosinec. Tak si vyberte, kdo to má správně, já ji v 7.75 ještě ani nemám
TomTom Via 135 Europe Traffic
Europe 915.5123
App 12.071.1370596.84
Europe 915.5123
App 12.071.1370596.84
Už je tam ten nový dálniční sjezd na Čestlice / Dobřejovice (D1 u Prahy, asi devátý km)? Na Mapy.cz není dodneška ani v kreslené mapě, natož v letecké .
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
-
Znáte někdo tunel Dingač na Pelješacu v Chorvatsku? Dal jsem to do oprav přes přístroj, nahlásil přímo na TeleAtlas, ale zatím žádná změna. Na mapách Googlu taky nic (pokud to dobře chápu, je to vlastně to samé), přitom na Seznamu je tunel "v provozu". Pro neznalé, je to takový úzký tunýlek pro jedno auto mezi Potomje a silničkou na pobřeží při cestě na Borak nebo okolních baráčků. Možná by zabralo hlášení od více lidí. Mám TT 920. Martin
Go 920, navcore 9.4
Google a TomTom není to samé. Má jen stejného dodavatele mapových podkladů. A jen na odběrateli záleží, co od dodavatele vezme, a co zařadí do mapy...
-
Já vím, že to není to samé, asi jsem to moc zjednodušil. Ale používají stejné mapové podklady.
Go 920, navcore 9.4
No to je právě to. Nepoužívají. Mají jen stejného dodavatele podkladů. Proto se dnes už mapy Google od map TT o dost liší. Nejen v mapě, ale i v bodech zájmu...Google už má daleko více chyb. Už jen proto, že TT zapracovává opravy, Google to moc nezajímá.. Protože Google je původem americký, a amíci si bohužel myslí, že jsou pupek světa, a dle toho jednají i mimo Ameriku. A TT je holandský..už jen v tom tkví celý rozdíl...
-
Kdybychom se nepohybovali také na navigovat.cz, tak bychom to asi také nevěděli...
Tak vůbec nevím,jak opravit sjezd u Lovosic z D8...Dálnice leč zakreslená není stále v provozu.Bude to tam docela slušnej bordel!!!! No tuto mapu odložím a nadále zůstanu u 875.Tam kam jezdím nic nového prakticky nepřibylo,a zase hledat kde je jak blbě zakreslená odbočka se mi fakt nechce. tohle jsou takový aktualizace........
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Snad nebude tak zle.. Prodloužení D8 z Lovosic na Bílinku se otvírá v půlce prosince - http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/2 ... uzeni.html . Prodloužení se dá zatím od lovosickýho sjezdu uzavřít přes Map share, pak by neměl být (kromě samotnýho sjezdu z dálnice) problém s navigací na Teplice po stávajících objízdných komunikacích.. Holt otevírání nových silnic většinou nekoresponduje s vydáním nové mapy, a přechodné období jest drobnou daní za pozdější aktuálnost.. Opačná situace by byla poněkud blbější..
Momentálně bez navi..
-
Crusy:
já teda nevím ale když tě navigace povede blbě tak jedeš podle dopravního značení a to snad zvládněš...Navigaci používam pro orientaci a ulehčení ale stejně hlavní je dopravní značení a sjet z dálnice snad není problem
já teda nevím ale když tě navigace povede blbě tak jedeš podle dopravního značení a to snad zvládněš...Navigaci používam pro orientaci a ulehčení ale stejně hlavní je dopravní značení a sjet z dálnice snad není problem
TT One 30 series
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810