pomoc s novym TT GO 750
Re: pomoc s novym TT GO 750
JJ to je přesně tak jak píšeš,stahovala se mi mapa cca 5vteřin a pak už jen instalace,všemu již rozumím,děkuju ti.
Možná bych to pojmenoval soubor s licencí k mapě.
Pro zajímavost je to soubor "[název mapy].meta.dct"
Pro zajímavost je to soubor "[název mapy].meta.dct"
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
TomTom Home 2.9.7.3256
Jo jo, to je ještě lepší....Díky Foxi, nenapadlo mne to nazvat takto...
Kluci,prosím o radu,brácha si koupil také TTGO750 před 3měsíci,včera ho zapnul,normálně naskočil ale absolutně nereaguje poklep na displej.Já mu dnes zkoušel přehrát NC ale první zádrhej byl když se mi ukázalo připojit ANO nebo NE k PC.Již tyto ikony nereagují.Nakonec jsem se připojil k PC,nahrál nový NC+mapy ale stejný problém vznikl při vybírání hlasu,nahrál jsem tam z TTHome Miloslava a ikona pokračovat nejde.Počítám že zřejmě bude reklamace,nebo máte nějaký fígl?Mazání+clearflash+formát jsem udělal.Díky za radu.
S takovou chybou se běžně nesetkáváme, pokud to jde, určitě bych volil reklamaci.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
fox5é: už je na cestě do Holandska
Tak mi včera poslali z Holandska novou navi,závada prý nešla odstranit tak posílají nový kus.Zajímá mě však jak to bude nyní z bezplatnou dvouletou aktualizací,žádný nový kód mi neposlali a moc nevěřím tomu že by fungoval ten minulý kód,navi má přece nové seriové číslo,nebo se pletu?Poznám to ale asi až za 3 měsíce až vyjdou nové mapy.
To ti my ale neřekneme, to by tvůj brácha měl zavolat na klientskou linku TT, aby mu tam řekli jak a co s tím hodlají udělat....
slofik1
Já v nedávné době 2x reklamoval tu samou navigaci. Jednou kvůli displeji a podruhé, že nebrala kartu. V obou případech byla reklamace vyřízena výměnou a prodloužena záruka o další 2 roky, včetně dvouleté aktualizace. Ona vlastně byla zeťáka. Ten ji normálně připojil přes TT Home, jenže nešlo nic. Tak volal na podporu, kde mu řekli, aby si založil nový účet s jinou mailovou adresou. Pak mu normálně naskočila záruka nejnovější mapy a dvouletá aktualizace. Už aktualizoval jednou. Žádný kód to po něm nechtělo. On totiž tu navigaci měl před reklamací rok a půl jako novou s dvouletou aktualizací. Tu samozřejmě prováděl. Je možné, že mu výměnou navigace (celkem 2x) přiřadili na jeho jméno jiné číslo (také 2x) a prodloužili aktualizaci, takže to žádný kód již nechtělo.
Já v nedávné době 2x reklamoval tu samou navigaci. Jednou kvůli displeji a podruhé, že nebrala kartu. V obou případech byla reklamace vyřízena výměnou a prodloužena záruka o další 2 roky, včetně dvouleté aktualizace. Ona vlastně byla zeťáka. Ten ji normálně připojil přes TT Home, jenže nešlo nic. Tak volal na podporu, kde mu řekli, aby si založil nový účet s jinou mailovou adresou. Pak mu normálně naskočila záruka nejnovější mapy a dvouletá aktualizace. Už aktualizoval jednou. Žádný kód to po něm nechtělo. On totiž tu navigaci měl před reklamací rok a půl jako novou s dvouletou aktualizací. Tu samozřejmě prováděl. Je možné, že mu výměnou navigace (celkem 2x) přiřadili na jeho jméno jiné číslo (také 2x) a prodloužili aktualizaci, takže to žádný kód již nechtělo.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
vilik: díky,toto byla přesná odpověd na můj dotaz,my máme uplně stejný případ tak uvidíme jak to dopadne.Dík
Nevíte někdo náhodou kde se dá ještě sehnat TTGO750?
to uz bude Bohumile tezka prace... Koupis, ale za haluz cenu... .
No právě,taky hledám a hledám a nic.Ještě přemýšlím o 730ce,tak uvidím,dík
zkus palm pc, tam jsem kupoval ja 750... za velice dobry peniz... trosku jeta,ale 2roky zaruka a to je zaklad!!
Taky jsem tam na ni už koukal,ted ji mají 3000kč,snad nebude moc poškrábaná atd,dík