Zkušenosti - nová řada TT Go 1000/1005 a Via 120/125
Re: Zkušenosti - nová řada TT Go 1000/1005 a Via 120/125
a nebo kontaktuj tveho prodejce. Jiste to bude proverena firma...
Pro jistotu ještě obrázek kde by měl kód být. Pokud to budeš řešit přez podporu, budou chtít i naskenovanou kopii faktury.
- Přílohy
-
- Aktivační kód.jpg (158.12 KiB) Zobrazeno 4502 x
TomTom GO 1005T
Tak jsem take aktualizoval navcore a myTomTom - v klientovi myTomTom se mi ukazala nova polozka vyhledat aktualizace ale kdyz na ni kliknu a dam vyhledat tak mi to napise ze je moje zarizeni plne aktualni zadne opravy MapShare jako kolegovi o par prispevku nademnou... :/ delam neco spatne?
Dale bych se chtel zeptat jestli jste nekdy v MapShare pouzili funkci opravit číslo domu... jedna se o cislo orientacni nebo pridam cislo popisne do mapy? Diky
Dale bych se chtel zeptat jestli jste nekdy v MapShare pouzili funkci opravit číslo domu... jedna se o cislo orientacni nebo pridam cislo popisne do mapy? Diky
TomTom GO 6200 |TomTom GO 5000 |Rider 410 | Bandit Action Cam | 16.401 | map: Europe v975 (07/2016) | MyDrive Connect: (4.1.2.2959) | Škoda Octavia 2 Combi RS 2.0 TFSI, 160 kW, 215 HP
Co vim, tak Tomtom nezna nasi specialitu dvojiho cislovani. Zna jen "modry" cisla.
TT Start 20, Apl. 11.031.860447.74 (0) (2528, 13.2.2012), OS 824205, GPS 2.16.201 88313, CE_Europe v885.4007; MyTomTom 3.1.0.567; OS X 10.7.3
Ano, přesně tak.....zná jen modrá, a to jen někde...
Tak se mi konecne ukazaly aktualizace MapShare na me GO LIVE 1005 World no konecne to funguje po takove dobe... Ted ho jen zacit poradne vyuzivat
TomTom GO 6200 |TomTom GO 5000 |Rider 410 | Bandit Action Cam | 16.401 | map: Europe v975 (07/2016) | MyDrive Connect: (4.1.2.2959) | Škoda Octavia 2 Combi RS 2.0 TFSI, 160 kW, 215 HP
Hmmm... tak na mé "obyčejné" GO1005 ještě MapShare nefunguje a žádné nové navcore mě to nenabízí...
Ale už asi svítá na lepší časy...
Ale už asi svítá na lepší časy...
TT GO Premium X
Už by fakt bylo na čase...
Byl jsem nucen pri jedne ceste do zahranici (Rakousko) koupit bohuzel novou navigaci (stara proste odesla) a protoze,jsem mel informace z ceskych reklam o TomTom GO 1005,rozhodl jsem se pro ni. Koupil, aktivoval a po prijezdu domu se hned prihlasil,aby jsem mohl vse vyuzivat na 100%. Jake je ale moje velke zklamani,kdyz nyni po roce pouzivani prestalo vse fungovat a musim si zaplatit nove aktualizace,dale IQ Reters a dalsi...coz je asi cca 150 eur!!!!! Navigace stala 324 eur a ja v domeni z ceskych reklam,ze aktualizace map je na dva roky a take plne a funkcni vyuziti navigace take. Ale kupoval jsem ji v Rakousku,tak mam jen jeden rok !!!!! Je to pekne hnusne od TomTomu a pokud budu chtit opet tyto funkce vyuzivat,musim vytahnout dalsich 150 Eur z kapky!!!! Pekne draha navigace!!! Radeji ji prodam,poridim si navigaci s bezplatnou aktualizaci map a sluzeb akazdemu budu doporucovat vse,mimo TOMTOM !!!!
Je to od nich sproste jednani!!!!!
Nebo vite mi snad nekdo poradit co stim???
Za tech 150 eur mohu mit fungl novou jinou navigaci a vsechny vyhody zdarma.
Milos
Je to od nich sproste jednani!!!!!
Nebo vite mi snad nekdo poradit co stim???
Za tech 150 eur mohu mit fungl novou jinou navigaci a vsechny vyhody zdarma.
Milos
Kdyby jsi pořádně četl, mohl jsi to mít tady taky v přepočtu za cca 316Eur a 5let mapy zdarma...
Nechápu, že lidi kupují navi jinde, za ušetřených pár šupů pak problémy...
http://www.alza.cz/tomtom-go-1005-live- ... 272754.htm
Nechápu, že lidi kupují navi jinde, za ušetřených pár šupů pak problémy...
http://www.alza.cz/tomtom-go-1005-live- ... 272754.htm
Ad Gebič:
Píše, že mu to odešlo po cestě a musel koupit novou...
-------------------------------------
A pro Miloše:
Nic není bezplatné... Buď ty mapy zaplatíš skrytě ve vyšší ceně výrobku hned při jeho koupi nebo holt dodatečně. Snad si nemyslíš, že bys ty mapy dostal jentak zadara, výrobci tak hloupí nejsou. Jen uživatelé skočí na lep kdejaké blbé reklamě. A neplatí to jen o TomTomu, ale i o ostatních, co nabízejí "doživotní aktualizaci map zdarma" a podobně...
Fakt by mě zajímala skutečná výrobní cena těch krabiček - bez nahraných map.
P.S. O jakém sprostém jednání mluvíš? Že ti někde něco v reklamě naslibovali a ty ses při koupi v jiném státě nezeptal, případně nepřečetl obchodní podmínky? Buď rád, že v tom přístrojku máš alespoň češtinu a umí akceptovat diakritiku, taky mohl být určen jen pro místní trh... To je asi to samé, jako by se nějaký Angličan ještě donedávna rozčiloval, že si u nás koupil TomToma a nefunguje mu v něm Live služba...
P.P.S. Jak z toho ven? Při koupi jsi s prodejcem uzavřel obchodní smlouvu, z toho asi cesta nepovede. Že sis nezjistil, jakého zajíce v tom pytli vlastně máš, je bohužel tvůj problém. Nějaký prodejce v Rakousku nemá ani páru o prodejních akcích a nabízených výhodných balíčcích v ČR a i kdyby měl, nemusí ho to vůbec zajímat. IMHO ti zbývají jen dvě legální cesty - buď si koupíš aktualizace (teď jsem je zrovna viděl v akci na 18 měsíců za cenu 12) nebo navigaci opravdu prodáš.
Píše, že mu to odešlo po cestě a musel koupit novou...
-------------------------------------
A pro Miloše:
Nic není bezplatné... Buď ty mapy zaplatíš skrytě ve vyšší ceně výrobku hned při jeho koupi nebo holt dodatečně. Snad si nemyslíš, že bys ty mapy dostal jentak zadara, výrobci tak hloupí nejsou. Jen uživatelé skočí na lep kdejaké blbé reklamě. A neplatí to jen o TomTomu, ale i o ostatních, co nabízejí "doživotní aktualizaci map zdarma" a podobně...
Fakt by mě zajímala skutečná výrobní cena těch krabiček - bez nahraných map.
P.S. O jakém sprostém jednání mluvíš? Že ti někde něco v reklamě naslibovali a ty ses při koupi v jiném státě nezeptal, případně nepřečetl obchodní podmínky? Buď rád, že v tom přístrojku máš alespoň češtinu a umí akceptovat diakritiku, taky mohl být určen jen pro místní trh... To je asi to samé, jako by se nějaký Angličan ještě donedávna rozčiloval, že si u nás koupil TomToma a nefunguje mu v něm Live služba...
P.P.S. Jak z toho ven? Při koupi jsi s prodejcem uzavřel obchodní smlouvu, z toho asi cesta nepovede. Že sis nezjistil, jakého zajíce v tom pytli vlastně máš, je bohužel tvůj problém. Nějaký prodejce v Rakousku nemá ani páru o prodejních akcích a nabízených výhodných balíčcích v ČR a i kdyby měl, nemusí ho to vůbec zajímat. IMHO ti zbývají jen dvě legální cesty - buď si koupíš aktualizace (teď jsem je zrovna viděl v akci na 18 měsíců za cenu 12) nebo navigaci opravdu prodáš.
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Ja vim, tak ale nebudu kupovat navo v jinem state, za stejny penize, jako muzu mit doma 5 let zadara. Holt clovek musi premyslet
PS: Samozrejme v dnesni dobe chytrych telefonu, bych se domu dostal i podle tomtom co mam v mobilu... Takze asi tak
PS: Samozrejme v dnesni dobe chytrych telefonu, bych se domu dostal i podle tomtom co mam v mobilu... Takze asi tak
Je normální, že zboží, prodávané kdekoli v Evropě má nejen v každém statě, ale dokonce i v každém řetězci jiné "akční" podmínky. Např v řetězci Datart jsou ceny navigací TOMTOm často levnější, než v oficiálním e-shopu TOM TOM.
Je věcí marketingu firmy, jaké podmínky kde nastaví a tvrdit, že se jedná o podfuk považuji za mírně řečeno unáhlené.
Popisovaný případ hodnotím jako chybu kupujícího.
Spoléhat na to, že akce v A jsou stejní jako akce v ČR je mírně řečeno naivní.
Přirovnal bych to ke koupi auta - každý prodejce má jinou "standardní" výbavu, každý prodejce má jiné slevy a tvrdím, že nejsou dva prodejci, kteří by nabízeli stejné auto ve stejné výbavě za stejnou cenu.
Je věcí marketingu firmy, jaké podmínky kde nastaví a tvrdit, že se jedná o podfuk považuji za mírně řečeno unáhlené.
Popisovaný případ hodnotím jako chybu kupujícího.
Spoléhat na to, že akce v A jsou stejní jako akce v ČR je mírně řečeno naivní.
Přirovnal bych to ke koupi auta - každý prodejce má jinou "standardní" výbavu, každý prodejce má jiné slevy a tvrdím, že nejsou dva prodejci, kteří by nabízeli stejné auto ve stejné výbavě za stejnou cenu.
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Tak hlavne pise, ze nyni po roce pouzivani... Pokud vim tak 5letá záruka nových map je pouze aktuální promo akce a dřív bylo max 24měsíců ...
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
Mam problem s aktivaci map na 2+3 roky pro nav. VIA 120. Ofotil jsem fakturu a kod, ktery je zvenci na krabici, ale z TomToma mi odepsali: "Nezaslali jste naskenovaný čárový kód/zaslali jste nesprávný kód, ean kód musí být naskenovaný". Znamena to, ze ten ean (barkod) musim "precist" cteckou barkodu a poslat jim vysledek? Jiny ean uz na ani v krabici neni. Uvnitr je pouze kod pro dvouletou aktualizaci map, ale bez eanu.