iPhone a TT
iPhone a TT
iPhone se dohodl s TT, a do nových iPhonů již nebude dávat mapy od Google, ale od TT....dnes jsem zo četl na webu...až najdu odkaz, tak ho sem doplním, teď ho nějak nemohu najít....
Re: iPhone a TT
Iphone - nereknu mu jinak nez netelefon... . Podle meho to neni dobry tah od tomtom...
Já k tomu také svůj názor nepsal...Radši...
No, iPhone nepoužívám. Ale z hlediska penetrace a jejího růstu se mi to naopak zdá jako dobrý tah
Trochu OT ale ja jsem si tedka koupil TomToma do iPhona a musim rict ze opravdu pecka! I kdyz pouzivam GO LIVE 1005 tak app me opravdu dostala, HD Traffic, IQRoutes dokonce take MapShare bezi i kdyz je cena trosku vyssi urcite nelituji, iPhona mam nahozeneho v TT aktivnim stojanku a naprosta spokojenost.
TomTom GO 6200 |TomTom GO 5000 |Rider 410 | Bandit Action Cam | 16.401 | map: Europe v975 (07/2016) | MyDrive Connect: (4.1.2.2959) | Škoda Octavia 2 Combi RS 2.0 TFSI, 160 kW, 215 HP
to je vsechno krasne, ale nic to nemeni na faktu, ze Jabko = netelefon!!
Je je je....Já nechtěl vyprovokat hádku kvůli tomu, co je telefon a co ne...Jen jsem se dočetl na webech informaci, tak jsem ji sem dal.....
tak Blackberry taky uzavřelo s TT nějaké strategické partnerství, takže možná taky Blackberry přechází od podkladů Google a konečně nabídne pro svá zařízení pořádnou plnohodnotnou navigaci
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
No tak ještě chybí aplikace pro Android a bude to komplet. I když teď si nejsem jist - běhá TT mobile na těch novejch Woknech (Windows Phone)?
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32