Garmin Nüvi 40 - zobrazeni POI na mape
Moderátor: freewall
Re: Garmin Nüvi 40 - zobrazeni POI na mape
Ahoj
mohu potvrdit. po předchozích třech Garminech mám teď 3490 a POI se mi opravdu zobrazovat přestaly. Hlasové hlášení radarů šlape, přejezdy od kooperativy taky ale vidět není nic.
Trochu schíza
Neobjevil někdo nějakou fintičku?
Dík
mohu potvrdit. po předchozích třech Garminech mám teď 3490 a POI se mi opravdu zobrazovat přestaly. Hlasové hlášení radarů šlape, přejezdy od kooperativy taky ale vidět není nic.
Trochu schíza
Neobjevil někdo nějakou fintičku?
Dík
Já jsem nezobrazování poi na nuvi 40 vyřešil zvukovým upozornění. Když mám na trase LPG stanici tak na nastavené vzdálenosti udělá gong a zobrazí se ikona s popisem čerpací stanice. Igo mě zobrazovala ikony standartně a tohle mě na garminu dost naštvalo
Bohužel garmin je v tomhle 100 let za opicema, já v současné době využívám Be-on-road nebo Sygic na Androidu - u obou je samozřejmostí nastavení jaké body si mají zobrazovat, s vlastními zvuky ap.
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Tak asi už jsem na to přišel. Ikony musí mít valikost max 45x45 bodů a v rozlišení 256 barev. Zde na POI jsou 24bit a to nový Garmini nekousnkou. Takže stačí změnit formát ( třeba v programu malování ve WIN) uložit a jede to. Já už takhle jedu.
Tak to mne nenapadlo........, já tohle u nuvi 755 dělal u všech ikon, protože původní barevná hloubka 24bitů dělal ikony fialovými. Jinak na snížení barevné hloubky je ideální Irfan
Sygic, TT One mobile
Zdravim vas. Kupil som tuto navigaciu, je to moja prva a tiez mam problem s POI ikonami ktore sa nezobrazuju cital som prispevok od lubpf s tou zmenou velkosti ikon ale nikde ich neviem najst v tej navigacii. Mohli by ste mi poradit ?
Tu barevnou hloubku ikon si musíš změnit v PC po stažení tady odsud a před importem do navigace pomocí POI Loaderu. Změna se dá provést nejrůznějšími grafickými programy, mně se jako nejjednodušší jeví irfan
Sygic, TT One mobile
Nebo grafický program free - Paint net, je do něj i čeština
Já v něm dělám všechno, znaky, ikony, obaly na dvd, na cd, vánoční přání atd atd..
Musí to být vždy program, který si nepřidává žádné své info...
Já v něm dělám všechno, znaky, ikony, obaly na dvd, na cd, vánoční přání atd atd..
Musí to být vždy program, který si nepřidává žádné své info...