Radary - volná diskuse
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Radary - volná diskuse
Stav se na poště, za nějaký obnos ti to řeknou, nebo na oddělení dopravně správních agend, tam je to za pusu, cca 30kč výpis z karty řidiče i s konkrétními údaji..
To je v Jungmance?
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Pokud jsi z Prahy, tak i tam...Prostě tam, kam místně příslušíš....jmenuje se to Odbor dopravně správních agend. To jsou i ta místa, kde se přihlašují a odhlašují auta...Já jsem dnes už mimopražský...takže žádné fronty, přijdu a je to...
Dobrý den,
chci se zeptat zda-li na D1 na 33km směr Praha (v protisměru je benzinka AGIP), jsou 2 kamery. Jsou to radary ci jen měřiče hustoty provozu??
Navigace Waze je hlasi jako radary??
Děkuji za odpovědi.
chci se zeptat zda-li na D1 na 33km směr Praha (v protisměru je benzinka AGIP), jsou 2 kamery. Jsou to radary ci jen měřiče hustoty provozu??
Navigace Waze je hlasi jako radary??
Děkuji za odpovědi.
-
waze hlásí jako radary každou <I>, protože je může zadat každý oIo
(ale nic proti waze, mám ji zaplou trvale)
na D1 není žádné stacionární zařízení používané v represi stran rychlosti vozidla
(ale nic proti waze, mám ji zaplou trvale)
na D1 není žádné stacionární zařízení používané v represi stran rychlosti vozidla
Děkuji Martinovi za odpověď...
p.s. jeden z důvodů, proč Waze nepoužívám....
p.s. jeden z důvodů, proč Waze nepoužívám....
Ahoj všem chtěl jsem se zeptat aktualizuje se i soubor radary.txt pro Igo když jsem ho stáhnul zjistil jsem, že tam chybí některé radary oproti gpx verzi pro garmin?
Tohle generuje server automaticky....
Omlouvám se za hloupý dotazm, ale když tedy stáhnu soubor speedcameras.txt tak budu mít v igo komplet radary, usekove, infa apod. ? Nebo k tomu musim ještě něco dodat?
Mně se neptej, já to nevím, protože iGo nemám, takže to nemohu zkontrolovat...
Předám dotaz...
Předám dotaz...
V tom souboru jsou Stacionární, Mobilní, Úsekové a Semafor radary.mafian021 píše:Omlouvám se za hloupý dotazm, ale když tedy stáhnu soubor speedcameras.txt tak budu mít v igo komplet radary, usekove, infa apod. ? Nebo k tomu musim ještě něco dodat?
Info rychlosti tam nejsou.
Info rychlost není radar...
Gumajz:
Chtěl bych se zeptat, jaké důvody máš, proč nepoužívat Waze. Rád bych slyšel i kritiku na tuto aplikaci. Přece jenom dlouho na straně Waze a možná něco přehlížím co bych neměl.
GinBook
Chtěl bych se zeptat, jaké důvody máš, proč nepoužívat Waze. Rád bych slyšel i kritiku na tuto aplikaci. Přece jenom dlouho na straně Waze a možná něco přehlížím co bych neměl.
GinBook
Prostě mi nesedí...Připadá mi jako Facebook...Na Facebooku jsem více méně jen z pracovních důvodů, ale rád ho nemám...Ale Waze mít nemusím, a už vůbec nebudu s nikým sdílet svou polohu...A autíčka s očičkama, které vypadají jako dětské kresby mi přepadají už moc ujetě...
Prostě mi Waze nesedí...vyzkoušel jsem jí, zkoušel jsem jí cca tři dny a nic...zase jsem ji smazal. Stejně jsem zkusil Sygic, ten jsem měl asi čtvrt roku, a také jsem ho smazal...
Prostě mi nejvíc sedí TomTom a Be On Road...Ale to je každého svobodná volba. Nehodlám na jiné navigace házet špínu.
Já jsem za dobu, co tohle dělám, měl šanci vyzkoušet skoro všechny navigace, i vestavěné v autech...
Samozřejmě mimo různých noname, které stejně ale bývají postavené na některém systému použitém v jiných zařízeních..
A přesto jsem se vrátil k tomTomu. A je to kvůli tomu, že mi vyhovuje. Ano, v některých věcech mne štve, ale furt u mne vítězí..
Be On Road se den ode dne zlepšuje a myslím, že má velký potenciál..
Ale opakuji, je to věc názoru a osobních sympatií...
Prostě mi Waze nesedí...vyzkoušel jsem jí, zkoušel jsem jí cca tři dny a nic...zase jsem ji smazal. Stejně jsem zkusil Sygic, ten jsem měl asi čtvrt roku, a také jsem ho smazal...
Prostě mi nejvíc sedí TomTom a Be On Road...Ale to je každého svobodná volba. Nehodlám na jiné navigace házet špínu.
Já jsem za dobu, co tohle dělám, měl šanci vyzkoušet skoro všechny navigace, i vestavěné v autech...
Samozřejmě mimo různých noname, které stejně ale bývají postavené na některém systému použitém v jiných zařízeních..
A přesto jsem se vrátil k tomTomu. A je to kvůli tomu, že mi vyhovuje. Ano, v některých věcech mne štve, ale furt u mne vítězí..
Be On Road se den ode dne zlepšuje a myslím, že má velký potenciál..
Ale opakuji, je to věc názoru a osobních sympatií...
OT:
Waze zkouším teď asi třetí den a jako primární navigaci bych to tedy nechtěl, to ani náhodou. Uznávám, že díky komunitě a online provedení tam jsou možnosti, které běžné offline navigace nemají vůbec nebo nemají tak rychle "po ruce". Ale těch věcí, které mi tam vadí, je den ode dne víc, podle toho, jak je objevuji.
Konec OT
Waze zkouším teď asi třetí den a jako primární navigaci bych to tedy nechtěl, to ani náhodou. Uznávám, že díky komunitě a online provedení tam jsou možnosti, které běžné offline navigace nemají vůbec nebo nemají tak rychle "po ruce". Ale těch věcí, které mi tam vadí, je den ode dne víc, podle toho, jak je objevuji.
Konec OT
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip