AMAPY.cz a WWW.POI.CZ spolupracují!
AMAPY.cz a WWW.POI.CZ spolupracují!
S radostí oznamuji, že při plánování trasy na amapy.cz nyní můžete vužít zobrazení radarů na trase!
- Přílohy
-
- amapyradary.gif (209.8 KiB) Zobrazeno 10790 x
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
*** system admin ***
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: AMAPY.cz a WWW.POI.CZ spolupracují!
Pouze drobné upozornění - jedna ikonka pro všechny druhy radarů (M-S-U).
To jsem zvědav, kdy na to orgánové vletí. Když to mají takto naservírované i s podobenkou.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- libor_m
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak funguje oprava údaje přímo z amapy?
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
Super!!!!
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou jsem si prohlížel amapy.cz a zobrazení poi bodů. Nevím, které kategorie amapy přebírají, ale narazil jsem na chybu. V Praze Podolí se zobrazuje Podolská celnice v prostředku toku Vltavy. Zkontroloval jem CZ-Muzea (MilanSu) a ten má toto muzeum lokalizováno dobře. To již nehovořím o tom, že pod slovem "skanzen" si představuji něco zcela jiného.
Takovéto chybky by nedělali POI.CZ zrovna dobrou reklamu.
Takovéto chybky by nedělali POI.CZ zrovna dobrou reklamu.
- Přílohy
-
- amapy.jpg (138.47 KiB) Zobrazeno 10718 x
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
To Jirasek: Posli upozorneni spravci Turistickych znamek (pokorny) s opravenymi souradnicemi, chybka se nekdy vloudi
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, lámal jsem si hlavu , co to může být za kategorii. Jdu na to.
Taky mne to mohlo napadnout, když je to tam napsané - jsem to ale deb..... Já to prostě neviděl.
Stejně by mne zajímalo, které kategorie budou na AMAPY použity (využity). Zatím to tedy vypadá na radary a turistické známky. Co dál?
Taky mne to mohlo napadnout, když je to tam napsané - jsem to ale deb..... Já to prostě neviděl.
Stejně by mne zajímalo, které kategorie budou na AMAPY použity (využity). Zatím to tedy vypadá na radary a turistické známky. Co dál?
Tak jsem zpět z Prahy a můžu se vyjádřit. Dle domluvy si (stejně jako Telefonica 02) vezmou, "co budou chtít", já trval na radarech (kvůli populárnosti) kategorie. Data si berou "online" od nás, takže oprava záznamu by se měla defacto ten den promítnout i na amapy.cz. Pokud tedy narazíte na chybu, je jasné, že chyba je u nás a "standardním" postupem ji opravíme. Ostatně body jsou s odkazem na nás, takže každému by mělo být jasné, že u nás si je nejen stáhne ale může požadovat i jejich opravu.
Jinak ad Jirásek a PČR (resp. orgán): Vůbec nemám obavy, že bychom nějakému orgánu leželi "v patě", protože MF DNES a ostatní nesrovnatelně populárnější média svého času uvedli celoplošnou mapu s radary v Praze. Mi neděláme nic jiného, jen to uvádíme elektronicky... NIC NELEGÁLNÍHO JSME NIKDY NEDĚLALI, NAOPAK VELMI AKTIVNĚ PŘISPÍVÁME K BEZPEČNOSTI NA KOMUNIKACÍCH V ČR!
Jinak ad Jirásek a PČR (resp. orgán): Vůbec nemám obavy, že bychom nějakému orgánu leželi "v patě", protože MF DNES a ostatní nesrovnatelně populárnější média svého času uvedli celoplošnou mapu s radary v Praze. Mi neděláme nic jiného, jen to uvádíme elektronicky... NIC NELEGÁLNÍHO JSME NIKDY NEDĚLALI, NAOPAK VELMI AKTIVNĚ PŘISPÍVÁME K BEZPEČNOSTI NA KOMUNIKACÍCH V ČR!
*** system admin ***
*** system admin ***
No k bezpečnosti : ja furt cumim do navigace, uz se ani skoro nestiham koukat na vozovku
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
To je bohužel "úchylka" POI adminů, kterou se doufám vyznačujeme hlavně my. Nicméně celý víkend jsem byl v Praze a jako "cizinec" nemít navigaci asi už zaplatím. Jde o to, že jakmile mi to houkne, dávám nohu z plynu resp. kontroluji rychlost, až potom displej. A pokud naši policisté umístili radary tam, kde jsou potřeba, efekt včasného upozornění pouze zajistí, že daným úsekem majitelé navigací "stoprocentně" projíždí dle zákona a předpisů. Nicméně rád bych se vrátil k tomu, k čemu jsem odpovídal v předchozím příspěvku: Zobrazovanáním radarů na amapy.cz rozhodně spíše přispíváme k bezpečnosti a průjezdu daných úseků v rámci pravidel silničního provozu, než že bychom takto porušovali zákon.
*** system admin ***
*** system admin ***
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím. Nedomnívám se, že se tu dělá něco nezákonného. Kontrola radary by měla být tam, kde je nějaké riziko, a upozornění na radar vlasně nepřímo donutí řidiče jet bezpečněji. Dokonce se nebojím nějakého "útoku" ze strany PČR, u té jsem se setkal zatím s maximálně korektním jednáním . Pouze moje zkušenost s Městskou policií je jaksi . U této složky mám bohužel občas pocit, že jim nejde ani tak o bezpečnost na silnici, jako pouze o uplatnění represe a naplnění pokladny.
No a cauza Milan - občas s tím mám také problémy. Drahá polovička hudruje, že už jezdím i nakupovat do Delvity s navigací, která nám kecá do "manželství"
No a cauza Milan - občas s tím mám také problémy. Drahá polovička hudruje, že už jezdím i nakupovat do Delvity s navigací, která nám kecá do "manželství"
To Jirasek: jde oz vyk, ja kdyz jsem zacinal asi pred ctyrmi roky s pdvni navigaci na NB a vraceli jsme se z italie, malem to koncilo rozvodem. Vidis a cilenym skolenim uz manzelka jezdi taky s navigaci (pokud tedy nejde notoricky znamou cestu). Ony manzelky vlastne diky navigaci stratily vedouci ulohu v aute s rozlozenou mapou a holt jimm chvili trva nez to vstrebaji.
Sorry za OUT prispevek
Sorry za OUT prispevek
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
Jirásek píše: ............Pouze moje zkušenost s Městskou policií je jaksi . U této složky mám bohužel občas pocit, že jim nejde ani tak o bezpečnost na silnici, jako pouze o uplatnění represe a naplnění pokladny.....
Domnivam se, ze uz je pryc doba pomalu maskovani nekde v prikopu s cilem, co nejvic naskubat, prestoze, ze PCR z toho nic nemela, protoze pokuty jdou do statniho rozpoctu, PCR uz to myslim vidi jinak a jak tu rikate, jde preci o bezpecnost a ja si myslim, ze vse co pripiva k bezpecnosti na silnicich je dobre.
Jinak je to u mestskych policii, kde pokuty jsou prijmem do pokladen obci
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo.
Ale omlouvám se velice, částečně (hlavně) mojí vinou sklouzla diskuze jiným směrem, než je POI.CZ na AMAPY.CZ.
Libor mi dá, zcela oprávněně, za uši, že v tom dělám bor....
Kázeň musi byt.
Ale omlouvám se velice, částečně (hlavně) mojí vinou sklouzla diskuze jiným směrem, než je POI.CZ na AMAPY.CZ.
Libor mi dá, zcela oprávněně, za uši, že v tom dělám bor....
Kázeň musi byt.
Pravda je,že u nás zásluhou navigace v autě zavládla totální pohoda.Moje polovička neumí číst v mapě,takže,když jsme jeli kde to neznám,museli jsme zastavovat,abych zkontroloval naši polohu.A pravda je,že semoje drahá s navigací nebojí jet nikam.Bez navigace jezdila jen do práce a z práce.....