TT go 910 a kilometrovník?
TT go 910 a kilometrovník?
Hoi, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost, jak do TT 910 dostat nějaký sw pro počítání celkově ujetých kilometrů. Tuhle navigaci mi byl čert dlužnej.....
TomTom Go 910
GeoSat 4 Europe
GeoSat 4 Europe
Re: TT go 910 a kilometrovník?
Zkus Tripmaster 1.7b http://www.webazar.org/tomtom/tripmaster.php?lang=uk
Ve Spodním stavovém pruhu, to počítá ujetou vzdálenost, která se dá i nulovat, atd. Je to pro všechny modely TT.
Ve Spodním stavovém pruhu, to počítá ujetou vzdálenost, která se dá i nulovat, atd. Je to pro všechny modely TT.
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Díky, ale tento sw si nepamatuje celkové ujeté kilometry. Zkoušel jsem jej na TT GO 910 a 510 a vždy smaže km po vypnutí přístroje. Koukal jsem na fóru, že jsou i jiné, tak vyzkouším.
TomTom Go 910
GeoSat 4 Europe
GeoSat 4 Europe
Kde jsi našel něco jako je Kniha jízd? Dek link.....Děkuji...migelo píše:Díky, ale tento sw si nepamatuje celkové ujeté kilometry. Zkoušel jsem jej na TT GO 910 a 510 a vždy smaže km po vypnutí přístroje. Koukal jsem na fóru, že jsou i jiné, tak vyzkouším.
carlos
Pouzivam Tripmaster, ten je vyborny...
četl jsi příspěvky????? ...........chci knihu jízd......mám si koupit jiní SW???????????? pokud ano, rád předám zkušenosti....... nebo jinak.. prodám nový TT 910... Karelsaddamo píše:Pouzivam Tripmaster, ten je vyborny...
carlos
Knihu jízd na TomToma kde by šel export jsem nikde neviděl
Tak jsem zakoupil "krabičku" od carNetu a jsem spokojený..Exportovatelná a upravitelná Kniha jízd a další vychytávky
carlos