MilanSu píše: To Henry :
Posledni dobou mi vsechna upozorneni na zmeny POI chodi se souradnicemi ve stupnich, konec koncu to koresponduje i s novymi leteckymi mapami.
Musim to rucne prepocitavat v externi tabulce, neslo by nejak umoznit editaci souradnice ve stupnich (nejaky vypocet tam mas, sice ne na desetinna mista vterin, to by taky nebylo spatne doplnit, alespon 2 des.mista (aby to korespondovalo s mapami))
Nevim jestli by to vubec slo, ale dost by to zjednodusilo spravu POI, to doplneni souradnice ve vterinach o 2 des.mista, zase zobrazi na mape skutecnou polohu, jinak pri zaokrouhleni je to nekdy "krapet" mimo
EDIT : Idealni by to bylo neco podobneho jako je v pluginu TTCoords. V podstate nejaky script, ktery by se pustil pri potvrzeni ulozeni zmen, pokud zadam napr. 50,054917, ulozi se tuto a prepocte na 50 3 17,7
pokud zadam 50 3 17,7, prepocte se na 50,054917 a dale to same. Mozna, ze te napadne lepsi reseni, pokud to tedy vubec bude mozne.
Upravil jsem zobrazování na dvě desetinná místa u vteřin. Jinak to zapisování přímo ve stupních s formátem [stupně]mezera[minuty]mezera[vteřiny] by fungovat mohlo - udělal bych to asi v úterý...
Udělal jsem to už teď, ale nemám čas to odkontrolovat, tak kdyby se vloudila nějaká chybka, tak dejte vědět. Jinak vteřiny se musí uvádět! Takže pokud budu chtít zadat 18 stupňů 11 minut přesně, tak musím dát buď 18.183333 nebo 18 11 0. Hodnoty u Lon a Lat jsem kvůli tomu upravil na šest desetinných míst. Je možné místo desetinných teček zadávat i čárku. Příklad Lat: 49° 38' 48.98'' -> 49 38 48,98