Nový navcore 9.4
Re: Nový navcore 9.4
Ahoj, mam TomTom 930T, po nainstalovani noveho navcore se mi deje takova zajimava vec...Dorazim domu (je to hodne zastavena oblast), vypnu navigaci, prijdu zpatky do auta zapnu navigaci a naplanuju trasu, rozjedu se ale nezobrazuje se mi aktualni rychlost na panelu, ukazuje se mi tam cislo ktere ma nad sebou vodorovnou carku, a to cislo narusta, nenarusta jako pocet ujetych km, ale nejak me neznamym algoritmem stoupa. Srovna se to v pripade ze vjedu do tunelu, zapne se EPT, vyjedu ven a najednou vidim jak to cislo zmizi, zobrazi se tam takove aktualizacni kolecko, a naskoci aktualni rychlost, stale s carkou, a po nekolika km se ta carka odstrani sama a vse je v normalu...
Je to kalibrace GPS? Moc tomu nerozumim a vubec se mi to nelibi, drive to nedelalo...
Předem díky za odpověď
Pavel
Je to kalibrace GPS? Moc tomu nerozumim a vubec se mi to nelibi, drive to nedelalo...
Předem díky za odpověď
Pavel
TomTom GO 930 Traffic 9.401 + WCE v885.4009
Takže se na mojí reklamaci vyprdli. Je to více jako 1 měsíc a žádná reakce ze strany Tomtom není. Doufám, že toto jednání poradí budoucímu majiteli ve výběru nové navigace a že se TT vyhne (stejně jako já) velikým obloukem.
TT 730T navcore 9.510 mapa Europe 925.5412
a co mas za problem? Jelikoz Tomtom vzdy byl v pohode. Taky zalezi co reklamujes?
Takové to číslo s čárkou, co pomalu narůstá nebo ubývá, se objevuje tehdy, když máš stažené a aktivované radary přímo od TomTomu (ne ty z POI.cz). V případě, že s takto aktivovaným upozorněním projíždíš úsekovým měřením, tak ti to právě takhle ukazuje průměrnou rychlost v tom měřeném úseku.
Proč ti to ukazuje po výjezdu od domu netuším, zkus reset celého zařízení nebo, pokud ty radary od TomTomu nemáš stažené, zkontrolovat v nastavení, zda nemáš náhodou zapnuté upozornění - ale netuším, zda by to vůbec šlo, když bys ty jejich radary neměl stažené. Najdi si na třetí základní obrazovce SLUŽBY TOMTOM, pak RYCHLOSTNÍ RADARY a ZAPNOUT/VYPNOUT UPOZORNĚNÍ. Třeba se to nějak kouše. Pokud nepomůže, zazálohuj a přeinstaluj.
Jinak samozřejmě pokud vše funguje, jak má, tak TT normálně ukazuje aktuální rychlost a do tohoto zobrazení průměrné rychlosti se přepíná jen po dobu průjezdu mezi dvěma POI (znovu upozorňuji, že se jedná o POI přímo od TomTomu, ne z tohoto serveru), které značí začátek a konec úsekového měření. Po výjezdu se TT přepne zpět na klasické zobrazení aktuální rychlosti.
Proč ti to ukazuje po výjezdu od domu netuším, zkus reset celého zařízení nebo, pokud ty radary od TomTomu nemáš stažené, zkontrolovat v nastavení, zda nemáš náhodou zapnuté upozornění - ale netuším, zda by to vůbec šlo, když bys ty jejich radary neměl stažené. Najdi si na třetí základní obrazovce SLUŽBY TOMTOM, pak RYCHLOSTNÍ RADARY a ZAPNOUT/VYPNOUT UPOZORNĚNÍ. Třeba se to nějak kouše. Pokud nepomůže, zazálohuj a přeinstaluj.
Jinak samozřejmě pokud vše funguje, jak má, tak TT normálně ukazuje aktuální rychlost a do tohoto zobrazení průměrné rychlosti se přepíná jen po dobu průjezdu mezi dvěma POI (znovu upozorňuji, že se jedná o POI přímo od TomTomu, ne z tohoto serveru), které značí začátek a konec úsekového měření. Po výjezdu se TT přepne zpět na klasické zobrazení aktuální rychlosti.
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Tak TT mně dnes nabídl NC 9.465. Předtím jsem v TT měl 9.430 (?). Ještě jsem nestihl otestovat.
Zařízení TT GO920T, NC9.510, 64 MB RAM, GPS v1.20, Boot 5.5120 Mapa: Evropa, v1011.8977, TomTome HOME v2.11.2.100, Windows 10.1
mám ho stažený jdu testovat
-
- Kontaktovat uživatele:
Oficiální changelog:
Zdroj Tomtom
Kód: Vybrat vše
Verze 9.465
(GO 520/720/920, GO x30, GO x40 LIVE, GO x50 (LIVE), ONE IQ Routes vydání a Pearl, XL IQ Routes vydání / XL IQ Routes vydání 2 / XL (IQ Routes) Classic, XL IQ Routes LIVE, XXL / XXL Classic, Start 2 / Start Classic / Start XL nevztahuje se na zařízení Start 1))
Služba TomTom Places je nyní k dispozici v 21 zemích (nahrazuje službu Google Search)
Austrálie, Belgie, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Jižní Afrika, Kanada, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, USA a Velká Británie
Pokrytí nebezpečných zón ve Francii bylo rozšířeno a byl vylepšen způsob fungování služby TomTom Nebezpečné zóny.
Schvalovací certifikát NF pro službu TomTom Nebezpečné zóny je nyní možné zobrazit prostřednictvím obrazovky Informace v menu Nastavení.
Vaše navigační zařízení nyní poskytuje podrobné informace během aktualizací umístění rychlostních radarů.
Provedli jsme několik vylepšení výkonu a opravy chyb.
TomTom XL2
tuning: TTsky, TomPlayer,rozšířené navigační menu a zobrazení nadmořské výšky
tuning: TTsky, TomPlayer,rozšířené navigační menu a zobrazení nadmořské výšky
Už jsem stáhl také, tak zítra uvidíme...
- kubesmarta
Tak se koukám, co je nového, že nové NC, připojím navi a ono mi to nabídne 9.475
Toto je tak rychlí, nebo pro GO 750 mají jiné aplikace? No nic, sosnu a uvidím.
edit:
Toto je tak rychlí, nebo pro GO 750 mají jiné aplikace? No nic, sosnu a uvidím.
edit:
TOM TOM GO 750 TRAFFIC 2 GB + 4GB SDHC 4, NC 9. 475, Europe_2GB_900_4602, BOOT 5.5259
Mně to nabídlo 9.465
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Jistě, protože panáček má TT 750, a do této řady jsou NC trochu dál...
- kubesmarta
To mě zase neříkejte, že jsem jediný se 750. Tady je x lidí, nikdo nereaguje? Nikomu to nenabídlo to co mě?
Teď jsem koukal, že Gebič má taky 750, nenabídlo Ti to NC jako mě?
Teď jsem koukal, že Gebič má taky 750, nenabídlo Ti to NC jako mě?
TOM TOM GO 750 TRAFFIC 2 GB + 4GB SDHC 4, NC 9. 475, Europe_2GB_900_4602, BOOT 5.5259
Já reagoval na to, co napsal vrána.....Tím jsem chtěl říci, že nám to tuto vyšší řadu NC nenabídne....protože máme nižší řadu...
Já mám 750 live!! A taky nic... Tak nevím...
Škoda, že neupravili tu hlasitost, stále je moc stažená. Musím jí mít nastavenou na 100%.
TomTom GO 930Traffic
RDS/TMC receiver 4V00.013, Aplikace 9.510, Boot 5.5120
Europe 905.4754
Transcend SDHC 8GB, Class 10
TomTom HOME 2.9.2.2837
RDS/TMC receiver 4V00.013, Aplikace 9.510, Boot 5.5120
Europe 905.4754
Transcend SDHC 8GB, Class 10
TomTom HOME 2.9.2.2837