Policejní kontrola

Vše týkající se užívání POI, problémy, dotazy, návrhy..
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontrola

Příspěvek: # 10693Příspěvek Jirásek

Chápu že na internetu by neměla být cenzura a omezování. Přesto prosím, konec handrkování.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Mudrunka

Příspěvek: # 10696Příspěvek Mudrunka

no. myslím si, že je k "handrkování" více kategorií. Například "hraniční přechody" mě v současné době tak trochu připadají "mimo mísu" :oops:
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
Henry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 10698Příspěvek Henry

Myslím, že jsou to dobré kategorie pro TomTomisty s rozdělenýma mapama...
Docent

Příspěvek: # 10700Příspěvek Docent

Mudrunka píše:no. myslím si, že je k "handrkování" více kategorií. Například "hraniční přechody" mě v současné době tak trochu připadají "mimo mísu" :oops:
No, moc jistej bych si tím nebyl, viz tady :palce: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Mudrunka

Příspěvek: # 10701Příspěvek Mudrunka

no, názoru Henryho rozumím, i když se domnívám, že po novu se hranice mohou překračovat, až na nějaké výjimky, kdekoliv, ale nabídnutému odkazu Docentem nikoliv. Jedině, pokud to bylo myšleno jako invektiva na naše státní zaměstnance ….
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
Docent

Příspěvek: # 10704Příspěvek Docent

No dobře, já to zkusím polopaticky... :lol: .
K čemu je informace "Stav na hraničních přechodech", když hraniční přechody neexistují :zamysl: ? Ano, je to myšleno jako invektiva na státní zaměstnance, protože naši slovutní soudruzi příslušníci a estébáci na Ministerstvu vnitra ještě nepostřehli změnu a někdo dál zadává za slušný plat na web tyto velmi hodnotné informace: "Chotěbuz - Cieszyn/Boguszowice, Polsko Příjezd/výjezd - osobní: 0 min/0 min, bus: 0 min/0 min, tranzit: 0 hod/0 hod"

Mimochodem, předchůdce ČTÚ, Inspektorát radiokomunikací Praha, skončil s odposlechem radioamatérů a CBček na jaře 1991 8) . Akorát nevím, co s tím hlášením po zrušení StB někdy na jaře 1990 dělali... :zamysl: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Mudrunka

Příspěvek: # 10707Příspěvek Mudrunka

Docent píše:...K čemu je informace "Stav na hraničních přechodech", když hraniční přechody neexistují :zamysl: ?...
ano Docente, rozumíme si od samého počátku na který bych se ale rád vrátil. :usmev: K čemu nám je kategorie neexistujících hraničních přechodu nevím. A pokud má pravdu Henry, že ji potřebují uživatelé Velkého Tomíka (nevěřím tomu), mám jediný názor – ať si pořídí pořádnou navigaci…. :jupi:
Gumídek

Příspěvek: # 10711Příspěvek Gumídek

Nevím .TomToma pužívám a hraniční přechody jsem nikdy nepotřeboval.A vždy jsem neměl mapu vcelku.Prostě jsem ve chvíli,kdy skončila mapa,tak jsem zastavil a vyměnil kartu,kde jsem měl západní Evropu a pokračoval jsem v cestě....
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 10713Příspěvek Baharis

Ale o tom to není.
Celé tohle vlákno, kromě prvních dvou příspěvků je Off Topic. A to jenom proto, že si Slofik1 drze dovolil udělat kategorii, kterou Docent nemůže strávit. Stejně jako vše, co se týká mapování policejních aktivit.
Vždyď to je známé..... :mrk:
GARMIN nüvi 670
Docent

Příspěvek: # 10720Příspěvek Docent

Ale mně je ta kategorie šumafuk :lol: . Když si někdo myslí, že je to k něčemu dobré, prosím, někomu jsou dobré věznice, dalšímu erotické kluby, tak proč ne policejní kontroly... Nevím, čím si to zasluhuju, ale za těch 31 let co jezdím, jsem platil pokutu 3x (ani jednou za rychlou jízdu), policajti mne kontrolovali tak 5x (při obávaných Kryštofech ani jednou) a mobilní radar jsem viděl naposled tak před 2 lety na Cukráku...
Takže plně chápu, že ten průměr musí dorovnat někdo jinej a tomu je tahle kategorie dobrá :lol1: .
Docent

Příspěvek: # 10725Příspěvek Docent

Mno, a jsme u podobného problému jako u těch radarů, že... Kam s ním...
Konkrétně bod 20228, "Kontrola dodržení STOPky" na výjezdu z R7 na Slaný. Na mapě je ten bod na křižovatce, jenže tam je ta STOPka. Policajti stojí o 300 metrů jinde, na silnici na Slaný, a když je pěkné počasí a jsou v dobrém rozmaru, zastavují i vozidla jedoucí odspoda po hlavní, která nemají s onou STOPkou vůbec nic společného...
slofik1

Příspěvek: # 10728Příspěvek slofik1

Pro Baharise.Nevim proč mě napadáš že jsem si dovolil DRZET udělat tuto kategirii,když se podíváš na první můj příspěvek tak já pouze navhrl tuto kategorii nic víc,napsal jsem na konec že jestli to považujete za blbost tak at se to zruší a už vubec já nejsem ten kdo tuto kategorii spravuje,nechci se dohadovat ani s nikým hádat vždyt jde vlastně o houby.
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 10731Příspěvek Baharis

Slofiku slofiku...
Já tě přeci nenapadám, já tě bráním. To je můj příspěvek, mírně ironický, opravdu tak nesrozumitelný? :mrk:
GARMIN nüvi 670
slofik1

Příspěvek: # 10732Příspěvek slofik1

To je v poho,neřež to.Ahoj
Gumídek

Příspěvek: # 10733Příspěvek Gumídek

On nic neřeže....Píše se neřeš to....
Odpovědět