předplacené radary TomTom v ČR?
Re: předplacené radary TomTom v ČR?
Díky...pročetl jsem si diskuzi v této otázce...mohu nějak z TT využít ikony co mají vyfocené v manuálu k jednotlivým typům kamer (tedy někde najít jen obrázky) a data použít odsud a zvuky od Elišky ? Pojde to ? Prostě někde v TT najít jednotlivé obrázky a ty využít ?
Navigon 1400 Primo, Garmin ETrex Legend, černobílá plečka sloužící s kabelem k echolotu Humminbird Matrix 17 k navigování na rybách. . Telefon Nokia E75 + NokiaMaps a teď zkouším Waze
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Tady http://www.poi.cz/index.php?poi=ikony1 si nevybereš?
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Ty co má v sobě TT jsou od jednoho grafika takže padnou k sobě jak "pr...del na hrnec" jako bys četl knížku a najednou nějakej pitomec v tiskárně pro pár písmen na stránce požil jiný font písmen..rušivý prvek...
Navigon 1400 Primo, Garmin ETrex Legend, černobílá plečka sloužící s kabelem k echolotu Humminbird Matrix 17 k navigování na rybách. . Telefon Nokia E75 + NokiaMaps a teď zkouším Waze
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
pokud budou mít rozmět 22x22 px, 24bit hloubku a formát *.bmp, pak nic nebrání použití. Hlavně naprosto identický název jako příslušná kategorie.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- ocadlyo
- Kontaktovat uživatele:
myslíš přiřadit obrázky k radarům od TT?Tak to netuším,ale myslím že by to jít mělo. Ikdyž mě se radary od TT nezobrazí v seznamu BZ v navi..musíš pak vyzkoušetJuraS. píše:Díky...pročetl jsem si diskuzi v této otázce...mohu nějak z TT využít ikony co mají vyfocené v manuálu k jednotlivým typům kamer (tedy někde najít jen obrázky) a data použít odsud a zvuky od Elišky ? Pojde to ? Prostě někde v TT najít jednotlivé obrázky a ty využít ?
TomTom XL2 Regional IQ Routes, Eastern and Central Europe 850.2781, Navcore 9.103 (18.6.2010),Bezpečnostní kamery Evropa, TomTom HOME 2.7.5.2014
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Q1KN2UYY5P
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Q1KN2UYY5P
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Juro, pokud jsi myslel ikony co jsou v manuálu
, tak stačí vhodně upravit do správného rozměru.TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Paráda to jsou ony...pod tomu dobře rozumím pak by to měli být rozměry a barevná hloubka jak jsi psal, bílá barva pryč a pozadí průhledné a uloženo v bmp...nejsem grafik, mojí doménou jsou sítě a IT bezpečnost ale pohraju si s tím...
Jsem to zkusil...Problém je, že velikost 22x22 je taK titěrná, že z hezkých ikon, jsou jen čtverečky ve kterých těžko odhaduješ, co je...Zkus to taky, ale nic moc...proto každý hezký obrázek nejde na ikonu použít, víš ???
no ale přece v TT když máš zapnutou origo funkci radary tak ty ikony TT používá...aspoň myslím..budu ho mít příští týden...
Okrem obrazkov velkosti 22x22 si sprav aj obrazky velkosti 44x44 (bmp 24-bit) a k nazvu tychto suborov pridaj "_X2.bmp". Na obrazovke vlavo hore (upozornenie na radar/POI) potom nebudu obrazky stvorcekovane.Gumajz píše:Jsem to zkusil...Problém je, že velikost 22x22 je taK titěrná, že z hezkých ikon, jsou jen čtverečky ve kterých těžko odhaduješ, co je...Zkus to taky, ale nic moc...proto každý hezký obrázek nejde na ikonu použít, víš ???
- TomTom GO 950 Traffic, Navcore 9.430, Europe 890.4222
Ale já to neřeším, já jsem to jen psal, aby počítal s tím, že to zase taková sláva není....
Nevím jestli to patří zrovna sem, ale zkusím to.
Zahraniční radary od TT vs. radary POIPLAZA.
Jakou máte zkušenost? Jedu na dovolenou přes A,SLO,HR,I,F,D. Takové malé kolečko a chci se zeptat, zdali jsou radary s poiplaza minimálně stejně dobré jako TT nebo lepší?
Není problém zaplatit ??Eur za radary z TT, ale chci něco co funguje.
Díky.
Zahraniční radary od TT vs. radary POIPLAZA.
Jakou máte zkušenost? Jedu na dovolenou přes A,SLO,HR,I,F,D. Takové malé kolečko a chci se zeptat, zdali jsou radary s poiplaza minimálně stejně dobré jako TT nebo lepší?
Není problém zaplatit ??Eur za radary z TT, ale chci něco co funguje.
Díky.
TT Carminat NC 8.842, Europe 950.6493,SDHC-Kingston 8GB Class 10
Databáze radarů na POIPLAZA je něco jako tady. Dělají to dobrovolníci a jejich aktuálnost má celkem vysoké procento. Naopak, jak znám rychlost aktualizací od TT, tak tam to asi nebude s aktuálností tak horké. Navíc, podle vlastní zkušenosti, je tam pár radarů, tech oficiálních a ostatní ne. Takže osobně bych se na ně nespoléhal.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Já mám předplacené radary z TT. Protože se zde množily tyto dotazy. A přišla nabídka s obrovskou slevou, tak jsem to vzal, ža aspoň budu moci porovnávat. Z důvodu osobní znalosti budu porovnávat relevantnost s těmi našimi. Je mi líto, ale radši si ty peníze ušetři. Zásluhou toho, že mám na starosti radary v ČR, tak jsem přišel na to, že v TT je prakticky naše databáze stará cca dva roky. A od té doby je zde spousta změn. A také protože od té doby se snažíme (nejen já) hlídat sdílení našich dat přes TT. A myslím, že relevantnost u POI Plaza bude podobná jako u nás...A s radary od POI Plaza jsem projel skoro celou Evropu a byl jsem spokojen. Nemohu říci jestli sedí 100 %, ale je tam vysoká relevantnost...Ale stejně je to na tobě..Rozhodnout se musíš ty...
Díky za info, TT nechám na pokoji a zůstanu u poiplaza a poi.cz.
Měl jsem kdysi od někde radary od TT a z radarama odtud se rozcházel o cca 100 až 250m porovnáváno v Praze. Krom toho to na dálnici upozorňuje někde na radary na mýtných branách, ale tam kde nic neni a kde by mohlo být tak nic.
Závěr, radary od TT jsou vyhozený peníze.
Měl jsem kdysi od někde radary od TT a z radarama odtud se rozcházel o cca 100 až 250m porovnáváno v Praze. Krom toho to na dálnici upozorňuje někde na radary na mýtných branách, ale tam kde nic neni a kde by mohlo být tak nic.
Závěr, radary od TT jsou vyhozený peníze.
TT Carminat NC 8.842, Europe 950.6493,SDHC-Kingston 8GB Class 10