Všem majitelům 760-tky v záruce
Moderátor: freewall
Re: Všem majitelům 760-tky v záruce
Jiro, Českou obchodní inspekcí můžeš strašit akorát tak malé děti, jako všichni státní úředníci je to banda neschopných pánských ***.
2 (první a poslední) případy, kdy jsem se na tuhle bandu darmožroutů obrátil:
Restaurace hotelu v Jeseníkách, u stolu na polstrované židli majitelův špinavý pes. Na zdvořilý dotaz, jestli ten pes musí sedět na židli, byl drzý (majitel, ne pes ). Po stížnosti na ČOI jsem dostal odpověď, že tam provedli kontrolu a žádného psa u stolu nenašli. Fakt divný, že pes neseděl 14 dní u stolu...
Internetový obchod sliboval zboží skladem do 3 dnů. Objednal jsem, zaplatil kartou (Gott sei Dank platba neprošla), načež mně volali, že zboží nemají a neví, kdy bude, pokud tedy vůbec bude. Vybral jsem si jiný typ (teď už jsem se nepokoušel platit), opět dle webu dostupný do 3 dnů, a stejná písnička. Napsal jsem provozovateli, ať uvedou informace na webu do souladu se skutečností, jinak že se obrátím na ČOI. Týden se nic nedělo, i obrátil jsem se na ČOI a poslal jsem jim screenshot, kde se u onoho zboží skvěly ony 3 dny dodání. Po měsíci jsem dostal odpověď, že e-shop se nedopustil žádného pochybení, protože v v době jejich kontroly bylo u onoho zboží uvedena dostupnost "Na dotaz". Dle těch dementů jsem si patrně onen screenshot vyrobil ve Fotošopu.
Tož asi takový je můj názor na (nejen) obchodní inspekci .
2 (první a poslední) případy, kdy jsem se na tuhle bandu darmožroutů obrátil:
Restaurace hotelu v Jeseníkách, u stolu na polstrované židli majitelův špinavý pes. Na zdvořilý dotaz, jestli ten pes musí sedět na židli, byl drzý (majitel, ne pes ). Po stížnosti na ČOI jsem dostal odpověď, že tam provedli kontrolu a žádného psa u stolu nenašli. Fakt divný, že pes neseděl 14 dní u stolu...
Internetový obchod sliboval zboží skladem do 3 dnů. Objednal jsem, zaplatil kartou (Gott sei Dank platba neprošla), načež mně volali, že zboží nemají a neví, kdy bude, pokud tedy vůbec bude. Vybral jsem si jiný typ (teď už jsem se nepokoušel platit), opět dle webu dostupný do 3 dnů, a stejná písnička. Napsal jsem provozovateli, ať uvedou informace na webu do souladu se skutečností, jinak že se obrátím na ČOI. Týden se nic nedělo, i obrátil jsem se na ČOI a poslal jsem jim screenshot, kde se u onoho zboží skvěly ony 3 dny dodání. Po měsíci jsem dostal odpověď, že e-shop se nedopustil žádného pochybení, protože v v době jejich kontroly bylo u onoho zboží uvedena dostupnost "Na dotaz". Dle těch dementů jsem si patrně onen screenshot vyrobil ve Fotošopu.
Tož asi takový je můj názor na (nejen) obchodní inspekci .
Naposledy upravil(a) Docent dne 18.2.2010, 19:03, celkem upraveno 1 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
No jo no.... ne vždy se to povede.... tzaky jsem radil jen "postrašit" - na někoho to platí, jinak ty si hlavně nekupuj trpaslíka
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Ahoj ještě k té reklamaci, jsme to doma řešily a když nabídnou stejný výrobek tak ho nemusím přijmout s tím že se závada může opakovat znovu a budu trvat na tom aby vrátily peníze.Tak bych měl dostat celou částku co jsem zaplatil tenkrát za novou 760-tku ? A nebo vyberu jinou za menší cenu a rozdíl by měly uhradit.Říkaly že se ozvou jak mile nová navigace dorazí na prodejnu.V pondělí mám cestu kolem tak se tam zastavím a budu to řešit tak uvidím jak to dopadne.Vůbec nejsem v těchto věcech v obraze tak jsem rád za každou radu co zde poskytujete jak se říká víc hlav víc ví.
jj přesně jak říkáš - dříve se říkávalo, že jsi ztratil důvěru ve výrobek - to už se dneska "nenosí" - prostě oznámíš, že trváš na zrušení kupní smlouvy a že žádáš navrácení peněz, protože vzhledem k době vyřizování reklamace, si navigaci koupíš v pohodě jinde atd. Nebo si můžeš vybrat jinou a zbytek třeba doplatit nebo ti rozdíl vrátí - to záleží na tobě.
Nevyřízením reklamace do 30 dnů má za následek, že se tak reklamaovaná jakákoli vada (i odstranitelná) považuje za neodstranitelná a pak neexistuje nějaký opravený výrobek, ale pouze buď nový výrobek nebo vrácení peněz a co z toho bude platit si určuje zákazník. Čili, když si můžeš vzít peníze, tak taky můžeš říci, ano já vám doplatím 500 K a vezmu si tadyhle 775-ku..... třeba.
Nic na to není složitého, jen se připrav, že se budou všemožně kroutit, aby ti vrátili peníze a budou schopni ti třeba i "udělat" nějakou na cenu, pokud si jinou navigaci vezmeš u nich - přeci jen je to pro ně kšeft
Nevyřízením reklamace do 30 dnů má za následek, že se tak reklamaovaná jakákoli vada (i odstranitelná) považuje za neodstranitelná a pak neexistuje nějaký opravený výrobek, ale pouze buď nový výrobek nebo vrácení peněz a co z toho bude platit si určuje zákazník. Čili, když si můžeš vzít peníze, tak taky můžeš říci, ano já vám doplatím 500 K a vezmu si tadyhle 775-ku..... třeba.
Nic na to není složitého, jen se připrav, že se budou všemožně kroutit, aby ti vrátili peníze a budou schopni ti třeba i "udělat" nějakou na cenu, pokud si jinou navigaci vezmeš u nich - přeci jen je to pro ně kšeft
Sygic, TT One mobile
Jsem rád, že to alespoň někomu pomohlo (teda doufám, že to už nemůže skončit jinak).
Garmin
Ahoj všichni.V pondělí jsem byl vyřešit reklamaci 760-tky a oni mi poslaly novou 760-tku že ta původní nešla opravit tak jsem tu výměnu odmítnul s tím že by se mohla závada opakovat znovu a že nestihly vyřešit reklamaci ve stanovené lhůtě.Tak jsem odstoupil od kupní smlouvy s tím že mi vrátí peníze trvalo to hodinu a nakonec uznaly že mám právo na vrácení peněz. Peníze neměly takže mi je pošlou na účet.Dnes se ozvaly že k té staré navigaci potřebují držák připojovací kabel a jak mile jim to dodám tak pošlou peníze na účet.Nejhorší je že ten obchod je v jiném městě a já tam musím jezdit!!! A proto se to tak natahuje.
Můžu vám říct je to náročná procedura a toho času co člověk s tím zabije,ale su rád že to tak dopadlo jakmile budu mít peníze tak jsi jdu koupit novou. Přemýšlím o nuvi 1490 T lifetime.Ještě se ozvu jestli to všechno klaplo
Můžu vám říct je to náročná procedura a toho času co člověk s tím zabije,ale su rád že to tak dopadlo jakmile budu mít peníze tak jsi jdu koupit novou. Přemýšlím o nuvi 1490 T lifetime.Ještě se ozvu jestli to všechno klaplo
Docela ti závidím, komunikovat s obchodem, kde jsou samý ženský .že nestihly vyřešit reklamaci... nakonec uznaly že mám právo na vrácení peněz. Peníze neměly ... Dnes se ozvaly...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Odborníci z nějakého ministerstva dospěli k závěru, že se budou děti v prvních třídách učit psát pouze tiskacími písmeny, protože psací písmo je v dnešní době počítačů již zbytečné, tak na co si lámat hlavu s nějakým tvrdým/měkkým i
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Jasně, a "i" se bude psát jen tvrdé....A přestanou se psát háčky a čárky, aby dětem nedělaly problémy v SMSkách....
Říká se tomu Comenia script, osobně jsem tomu nakloněn, možná proto, že tak píši leta a po pravdě mi řekněte, kdo z vás teď hned ví jak se třeba píše velké Q....mila-p píše:Odborníci z nějakého ministerstva dospěli k závěru, že se budou děti v prvních třídách učit psát pouze tiskacími písmeny......
Sygic, TT One mobile
No jo, ale Comenia script má pořád blíž písmu psacímu, než velkým verzálkám. Dneska už děti snad ani neznají klasické písanky a už se rodí s dobře vyvinutým SMS palcem a o násobilce nemluvě, v každém mobilu mají kalkulačku, atd., atd. - tohle nemůže dobře skončit! Velké Q? Jako O s vocáskem (Jirásku, přesuň to všechno prosím do "jazykového koutku", už jsme mimo téma)...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
, no ano je takové psací tiskací
Sygic, TT One mobile
Tak to vypadá, že Sandala v obchodě při vyřizování reklamace rovnou zabili...... jinak by se ozval jak dopadl, že jo?
Sygic, TT One mobile
Zdravím reklamace dopadla dobře peníze jsem dostal zpátky a hned si pořídil nuvi 1490 T Lifetime Nová nuvi je super můžu všem doporučit.