Nüvi 360 - žádost o radu

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderátor: freewall

Odpovědět
Jezek_tom

Nüvi 360 - žádost o radu

Příspěvek: # 11602Příspěvek Jezek_tom

Zdravím návštěvníky fóra :palce: , mám k Vám takový dotaz :zamysl: jak mám provést v Garminu Nüvi 360 aby mě nenavigoval přez některé ulice. Jedná se mi o to, že v okolí udělali ze tří dříve průjezdných ulic slepé kvůli ZŠ a má navigace mě při každé cestě na tyto ulice navádí. Jelikož to tam již znám, tak vím, že jsou slepé ale chci se zeptat jestli jde nastavit aby mě to přes tyto ulice nenavádělo. V programu MapSource jsem již přišela na to jak tam zadat ulici kterou nechci projíždět, ale nepřišel jsem na to jak toto dostat do navigace.
Potom mám ještě jednu radu, zda jde nějak nastavit aby mi to u radaru oznamovalo jen jednou. Protože mi to u některých varování opakuje i třikrát tak jestli se to dá někde nastavit nebo to je závislé pouze na rychlosti. A jak to máte nastavené z richlostí. Mě to upozorňuje i když na 50 jedu 40. :??:
Za rady předem moc děkuji.
Ježek
Solus

Vyhledani centra obce Garmin Nüvi 360

Příspěvek: # 22658Příspěvek Solus

Potrebuji poradit ohledne vyhledani centra obce. Vlastnim Garmin Nüvi 360 a tento typ navigace nema funkci vyhledat centrum. Casto se mi stava, ze jedu do noveho mista, kde znam pouze nazev obce, popr. mesta a chci proste jet do centra. Navigace stale vyzaduje nazev ulice a cislo, coz samozrejme nevim a slozite to na mape vyhledavam. Znate nekdo nejaky jednodussi zpusob? Da se centrum nejak zadat? Dik, Solus
Kodýl

Re: Nüvi 360 - žádost o radu

Příspěvek: # 22711Příspěvek Kodýl

V GPS zakázat průjezd některých ulic nejspíš nepůjde.
Na radar by nüvi měl upozorňovat jen jednou a při překročení dané rychlosti se alarm opakuje.

V navigaci je přece možnost vyhledat města a to potom žádnou ulici ani číslo nevyžaduje.
Myslím, že to do center vede.
pavel.p

Re: Nüvi 360 - žádost o radu

Příspěvek: # 22770Příspěvek pavel.p

Jezek_tom:
Nevim jak rada 300 ale u 250 lze zadat POUZE!!! START, CIL a 1, slovy: JEDEN prujezdni bod. takze kdyz se prehraje vytunena cesta z MS do garminu, on si z toho vezme jen start a cil a prepocita to sam. Z toho castecne plyne, ze objizdky to neumi. Neni jak je zadat. Jedine jet jinudy a on se s tim srovna.
Pokud jde o upozornovani na POI-body, POI ma dva atributy a to vzdalenost a rychlost. Zalezi, jak si prislusny soubor vygenerujete. Funguje to tak, ze v prislusnem OKRUHU vzdalenosti od POI se rozsviti informace a jeden gong. Pokud je nastaven i atribut rychlosti, pri prekroceni o urcite procento Garmin "gonga" vyssim tonem. Jak se ta vzdalenost vyhodnocuje je na webu path.cz, zkuste hledat.
Edit 1. ty slepe ulice se mozna objevi na nektere z pristich aktualizaci map, ale tak za dva, spise tri roky.
Odpovědět