Výprodej dílů pro TomTom velmi levně
Výprodej dílů pro TomTom velmi levně
Při brouzdání po netu jsem narazil na toto : SMAZÁNO, JE TO PODVODNÁ FIRMA (radši jsem webovky smazal-aby se někdo nenapálil. jsou uvedeny u posledního příspěvku ve vlákně)...
Omlouvám se, příspěvek upraven !!!! Čtěte dál, pochopíte proč....
Omlouvám se, příspěvek upraven !!!! Čtěte dál, pochopíte proč....
Naposledy upravil(a) Gumídek dne 7.11.2013, 19:24, celkem upraveno 3 x.
Re: Výprodej dílů pro TomTom velmi levně
Moc hezké. Opravdu koupil bych si 730 nebo 930, 750 nebo 950 a měl klídek a pohodu, jelikož ty nové modely nejsou pro mě. Nevím, asi jsem naivní, ale já na svou 950 v záloze mám 750 nedám dopustit a neměnil bych. Jasně nové navi mají lepší displej, jsou rychlejší, ale co se týká user friendly tak tam u mě ztrácí na plné čáře!
PS: Mezi náma i ta 720 za 1836,- Kč s dvouletou zárukou proč, ne...
PS: Mezi náma i ta 720 za 1836,- Kč s dvouletou zárukou proč, ne...
Souhlasím....
Ááááá, to jsou ceny! A nejvíc mě na tom se*e, že všechno potřebný už jsem si nakoupil za ty ceny původní
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Akorát teda ty ceny map jsou nějaký šílený, možná že je tam nějaká přirážka za muzejní exponáty - kupříkladu mapa Itálie, resp. mapa čehokoliv, v.675 (ze kterýho je to proboha roku??) s cenou 2 568 Kč a to prej ještě 1183 Kč ušetříme . Tak nevím, jestli jsem se zbláznil já nebo oni??
A největší rána na konec: http://www.palmpc.cz/tomtom-mapy-austra ... ostovneho/ - asi se nehulí jen v Holandsku
A největší rána na konec: http://www.palmpc.cz/tomtom-mapy-austra ... ostovneho/ - asi se nehulí jen v Holandsku
No to je fakt platíš za muzeum. Pokud mě paměť neklame verze map 675 byla poslední funkční mapa na symbian! Pak to tomtom utnul a byl to rok 2008 cca duben, pamatuji si proto, že jsem dostal super práci u O2! Jinak tyto mapy si může koupit jen trotl, ale každé zboží má svého kupce. Ale dle mého ty navigace s SD slotem, bych neváhal ani minutu a ihned koupil, určitě poslouží lépe než zjulené nové řady, kde si sám neuděláš nic a stále probíhá testovańí na lidech, co si to koupí a pak brečí...
Naposledy upravil(a) Gebič dne 28.7.2013, 7:50, celkem upraveno 1 x.
Teď jsi mě přinutil se zvednout a vyhrabat můj historický záložní SE P900 a tam mám mapy 645 . Akorát je k tomu potřeba externí GPS modul (přes BT). To byly stroje, hi!
O 645 mapách mi nemluv. Jednou v Krkonoších mě to zahnalo na takovou cestu, kde by i Range Rover měl problém. Mapa 650 už tam tu chybu měla opravenou, takže pro mě mapy 645 Jinak hezké vzpomínky na externí gps moduly, ale v té době jsem za něj dával snad 2tis... Ale pak jsem si v 05/2008 koupil mio a701 a ten modul za 1800 vypustil dále...
Není jednodušší odpověď než : na stránkách mají uvedeny kontakty, zavolej, zeptej se....Nebo jim napiš mail...Já na ně narazil náhodou při hledání něčeho na netu...
škoda, že tam nemaj držák na 910tku na ebay za něj chtěj docela ranec, kterej se mi dávat nechce...
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
Zde je zdůvodnění, proč jsem na začátku webovky smazal.
Na tuto firmu pozor : http://www.palmpc.cz/, sídlí na Praze 6, u "Kulaťáku". Prý tam mají prodejnu, ale nelze si zboží osobně vyzvednout. Ale prodejna nefunguje. Divil jsem se proč ? Už se nedivím, kolega si tam objednal TT 930, celkem levně, prý to byl kus používaný jako předváděčka. Objednal na dobírku. Přišla navigace a po rozbalení se nestačil divit.
1) Nekompletní balení
2) Přišla 920tka místo 930tky...
3) Navigace omlácená, takže ne předváděčka, ale regulérně použitá a delší dobu...
A v té chvíli zjistil, že firma najednou nechce komunikovat, o vrácení peněz ani slyšet. Po delším naléhání se dohodli, že pošle navigaci, a oni mu pošlou opravdu 930tku...
Dalších 14 dní se nic nedělo. Až když začal vyhrožovat soudem, ČOikou, a hlavně tím, že tam zajede, a zmydlí je do bezvědomí (poznámka : je bývalý instruktor sebeobrany a bojových umění, a dnes velmi koketuje se sebeobranou Krav-Maga, navíc je cholerik), a poslal jim dopis, kde byly přesně uvedeny paragrafy, které porušují, a uvedeno, že pokud do 5 dnů nedorazí na účet peníze, tak podá trestní oznámení, a v té době také on k nim dorazí na "zdvořilostní návštěvu", tak světe div se !!! Najednou se probrali a peníze vrátili...
Na tuto firmu pozor : http://www.palmpc.cz/, sídlí na Praze 6, u "Kulaťáku". Prý tam mají prodejnu, ale nelze si zboží osobně vyzvednout. Ale prodejna nefunguje. Divil jsem se proč ? Už se nedivím, kolega si tam objednal TT 930, celkem levně, prý to byl kus používaný jako předváděčka. Objednal na dobírku. Přišla navigace a po rozbalení se nestačil divit.
1) Nekompletní balení
2) Přišla 920tka místo 930tky...
3) Navigace omlácená, takže ne předváděčka, ale regulérně použitá a delší dobu...
A v té chvíli zjistil, že firma najednou nechce komunikovat, o vrácení peněz ani slyšet. Po delším naléhání se dohodli, že pošle navigaci, a oni mu pošlou opravdu 930tku...
Dalších 14 dní se nic nedělo. Až když začal vyhrožovat soudem, ČOikou, a hlavně tím, že tam zajede, a zmydlí je do bezvědomí (poznámka : je bývalý instruktor sebeobrany a bojových umění, a dnes velmi koketuje se sebeobranou Krav-Maga, navíc je cholerik), a poslal jim dopis, kde byly přesně uvedeny paragrafy, které porušují, a uvedeno, že pokud do 5 dnů nedorazí na účet peníze, tak podá trestní oznámení, a v té době také on k nim dorazí na "zdvořilostní návštěvu", tak světe div se !!! Najednou se probrali a peníze vrátili...
Musím oponovat. Já jsem přes ně nakoupil cca 5ks použitých navigací. Vše v pohodě a všechny fachají. Byly jako nové, faktura součástí. I 750, kterou jsem včera prodal, byla jako použitá, ale dorazila skoor jako nová a 2 roky záruka. Telefon vždy v pohodě, samozřejmě situace se mohla změnit, ale nikdy tuším nebyl možný osobní odvběr a posílali to...
Já s nimi sice osobní zkušenost nemám, ale kolega ajťák tam koupil navigaci a chrochtá si blahem. Tak nevím.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Pana Brože znám léta, ještě z doby, kdy začínal s Palmy, několik navigací TomTom ve svém okolí od něj znám a byly relativně OK, "předváděcí kus" je jeho oblíbený slogan. Co vím, tak nakupuje běžně na Aukru, pak případně "skládá dohromady funkční kusy" a aktualizuje mapy.
Vlastimil