Upgrade na Tomtom 7
Re: Upgrade na Tomtom 7
... jenom pro porovnani navcore 7.221 v GO 910, je tam vse ??
TomTom GO 910; Apl. 9.205; RDS-TMC - Maps: Western and Central Europe v855-2884 - Eastern Europe 855-2931
Citroen Xantia Break 2.0 HDi
TomTom Kamarádi: oldjuhy@budweiserclub.net (4.7. - 18.7. 2008 Černá Hora/Chorvatsko)
Citroen Xantia Break 2.0 HDi
TomTom Kamarádi: oldjuhy@budweiserclub.net (4.7. - 18.7. 2008 Černá Hora/Chorvatsko)
no ja to mam taky tak takze snad jo ... 910
Jo,jo,máš tam všechno...
Ahoj,
nacpal jsem do PC poslední TTHome - jestli je to 2.2.1.58. V mém TT910 mám Apl.7.162 a ať dělám co zvládnu (asi toho moc néjni ) furt se to na nový navcore nechce upgradovat. Chtěl bych se zeptat, jak tam dostat "takové pěkné obrázky", jak vidím nahoře...
P.S. Mapa West and Central Europe 710.1561
nacpal jsem do PC poslední TTHome - jestli je to 2.2.1.58. V mém TT910 mám Apl.7.162 a ať dělám co zvládnu (asi toho moc néjni ) furt se to na nový navcore nechce upgradovat. Chtěl bych se zeptat, jak tam dostat "takové pěkné obrázky", jak vidím nahoře...
P.S. Mapa West and Central Europe 710.1561
TomTom GO 910(Apl. 9.205), Europe v865.3244
Nijak. Ty ikony se záložkami jsou ve "dvacítkových" TomTomech jako 720 a 920. Ostatní TomTomy mají v 7-kovém navcore ikony obyčejné.
TomTom ONE New 2 GB sw 8.002
Western and Central Europe 715.1703 legal
HTC Touch Cruise 8 GB
Western and Central Europe 715.1703 legal
HTC Touch Cruise 8 GB
Mám TomTom One v3
512mb interní paměť
Mám tam Východní evropu. Potřebuju ale Central evropu a nebo tam přidat DE-AT-CH. Nějak mi to nejde tam přidat to DE-AT-CH. Nemáte to někdo už nahraný v navigaci, jako komplet zálohu celý navigace? Že bych to jen aktualizoval.
512mb interní paměť
Mám tam Východní evropu. Potřebuju ale Central evropu a nebo tam přidat DE-AT-CH. Nějak mi to nejde tam přidat to DE-AT-CH. Nemáte to někdo už nahraný v navigaci, jako komplet zálohu celý navigace? Že bych to jen aktualizoval.
Nejnovější je DE_AT_CH - V710.1571 (285MB) jestli se nepletu. Jak nejde přidat? Stačí zkopírovat mapu do roothu a aktivovat jí. Tím, že ti někdo přehraje komplet svou zálohou tvojí navi si nepomůžeš, protože si budeš muset stejně ty mapy zaktivovat.
Sygic Aura HTC
Western and Central Europe 715.1703 - komplet celá Evropa...
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
tj, ale on má jen interní 512MB paměť bez slotu na SD, takže tohle tam nenacpe
Sygic Aura HTC
lze nejaka vypnout upozornovani na prekroceni povolene rychlosti?
klikni v menu na "Zámek" a zruš upozornění při překročení ...faltak píše:lze nejaka vypnout upozornovani na prekroceni povolene rychlosti?
Sygic Aura HTC
*MC* napsal: Jak nejde přidat? Stačí zkopírovat mapu do roothu a aktivovat jí.
Ale jak to mám udělat ? Poraďte. Nejlépe SZ. Dík.
Ale jak to mám udělat ? Poraďte. Nejlépe SZ. Dík.
dik zkusim...a lze ten zvuk i zmenit??
Pokud máš NAVCORE 7, tak si můžeš vytvořit nějaký ogg nebo přihrát jakkýkoliv do adresáře sounds a zvolit si ho jako upozornění.
Sygic Aura HTC
jo..uz jsem to nasel. Docela mne to otravovalo, protoze nove mapy jiz maji pokryti max rychlosti docela vsude. diky