Jak s mapou do MapS z GPS
Moderátor: freewall
Jak s mapou do MapS z GPS
Koupil jsem Garm. 660 FM s již nahranou CE 2008
a nevím jak jí dostat do MapSource v compu
a nevím jak jí dostat do MapSource v compu
Garmin 660 FM
Ahoj Jirkááá
Ahoj Jirkááá
-
Re: Jak s mapou do MapS z GPS
A jak se plánuje trasa nebo vkládá průjezdní bod ? ? ?
Jsem z toho nějakej zmatenej.
Jak to "Garmiňáci" myslej. ? ?
Dá se stáhnout mapa někde jinde CitiNavig. 2008. ? ? ?
Vím, že v navi jde vložit bod průjezdu,
ale lepší by bylo si zvětšit mapu a zadat totok v PC .
Jsem z toho nějakej zmatenej.
Jak to "Garmiňáci" myslej. ? ?
Dá se stáhnout mapa někde jinde CitiNavig. 2008. ? ? ?
Vím, že v navi jde vložit bod průjezdu,
ale lepší by bylo si zvětšit mapu a zadat totok v PC .
Garmin 660 FM
Ahoj Jirkááá
Ahoj Jirkááá
Já myslím, když se mrkneš sem http://obchod.anexis.cz/?Mode=Sti&StiId=25777, tak asi uprostřed najdeš "související dokumenty" a tam si stáhni manuál a nejdříve by sis to měl naštudovat. Já chápu, že spoustu lidí to nebaví - číst nějaké návody - ale pochop, že tady ti zase asi těžko bude někdo vykládat základní postupy v ovládání
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Tak teda nevím pane "freeval" , na tom odkazu jsem našel docela slušný popis přístroje a taky tam píšou, že v přístroji je už CN nahraná, ale néé jak jí otevřít v MapS. v PC.freewall píše:Já myslím, když se mrkneš sem http://obchod.anexis.cz/?Mode=Sti&StiId=25777, tak asi uprostřed najdeš "související dokumenty" a tam si stáhni manuál a nejdříve by sis to měl naštudovat. Já chápu, že spoustu lidí to nebaví - číst nějaké návody - ale pochop, že tady ti zase asi těžko bude někdo vykládat základní postupy v ovládání
Abych řekl (napsal) je to popis přístroje napsaný prodejcem vyjma pdf. souborů ke stažení, ale ty už jsem četl.
Je to na nic, ale přesto moc děkuji za radu.
Garmin 660 FM
Ahoj Jirkááá
Ahoj Jirkááá
Tuto mapu do MapSource dostaneš pouze tak, že budeš mít na DVD instalačku této mapy. Můžeš zkusit napsat do Picodasu za kolik ti to pošlou... Anebo se domluvit s někým, kdo to DVD má, ať ti vypálí kopii a pošle za mírný bakšiš poštou...
Hledám někoho, kdo vlastní CD, nebo ví kde se dá stáhnout mapa Citi Navigator Europe NT 2008 (1) ALL
Děkuji henry.
Děkuji henry.
Garmin 660 FM
Ahoj Jirkááá
Ahoj Jirkááá