Navrhuji smazat tyto radary:
- 19743 [M50] Valašské Meziříčí, Palackého - před rokem jsem tu potkal policejní hlídku, kontrolovali jen STK. Jinak tam není široko daleko zhola nic. Z jedné strany sídliště, z druhé pole. Ani není kde zastavit.
- 108886 [M30] Valašské Meziříčí, Rožnovská, železniční přejezd - Přejezd se už 10 let nepoužívá, policajti tu snad nikdy nebyli.
- 19745 [S50] Valašské Meziříčí, Rožnovská - tohle není radar, ale jen informační cedule s blikajícím nápisem "zpomal". Zkoumal jsem ho zblízka a nic na něm není.
[M50]19743, [M30]108886, [S50]19745 Valašské Meziříčí
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
- JanRypal
- Kontaktovat uživatele:
[M50]19743, [M30]108886, [S50]19745 Valašské Meziříčí
Garmin Nüvi 660 EURO
Re: Radary Valašské Meziříčí
Jane Rypale,tvoje snaha je chválihodná,ale číst se ti asi nechce,viď? Je potřeba zadat žádosti jednotlivě,aby se k nim mohli ostatní vyjádřit. A abychom my dva s Baharisem mohli sledovat ten týden a pak odstranit. Nelze se pak hrabat v jednotlivých zprávách a hledat,kterých radarů se týká. Ber na nás ohled,prosím. Rozepíšeš to ? Díky předem....
Re: Radary Valašské Meziříčí
Máš naprostou pravdu Gumajzi. Ale snad to pro jedenkrát Honzovi promineme.
Příště to určitě udělá tak, jak se má. Teď mě to připadá už zbytečné. Pouze trochu upravím nadpis vlákna.
Příště to určitě udělá tak, jak se má. Teď mě to připadá už zbytečné. Pouze trochu upravím nadpis vlákna.
GARMIN nüvi 670
- JanRypal
- Kontaktovat uživatele:
Re: [M50]19743, [M30]108886, [S50]19745 Valašské Meziříčí
V tom případě se moc omlouvám. Jsem tu teprv chvíli, a po změně fora mi ještě občas trvá než se zorientuju.
(Ale v tohle případě na tom stejně moc nesejde, protože pokud někdo projede Valmezem, stejně narazí na všechny tyhle body hned za sebou ) I tak díky za upozornění, příště už se to nestane.
(Ale v tohle případě na tom stejně moc nesejde, protože pokud někdo projede Valmezem, stejně narazí na všechny tyhle body hned za sebou ) I tak díky za upozornění, příště už se to nestane.
Garmin Nüvi 660 EURO
Re: [M50]19743, [M30]108886, [S50]19745 Valašské Meziříčí
Mažu....Prosím zamknout !!!
EDIT Jirásek: rozkaz , ZAMYKÁM
EDIT Jirásek: rozkaz , ZAMYKÁM