Jestli tím léčením myslíš to vysedávání v bazénku na Slovači a v pauzách mezi tím popíjení chmelového nápoje, tak to za těch třicet babek u dochtora stojí, ne?
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Hele,Docente,ty jsi zralej k psychiatrovi. Bude to TomTom mánie..... Jen tak přemýšlím,co by jsi dělal,kdyby se někdo úplně stejně pořád navážel do Automapy......
Bylo by mně to srdečně jedno, měl jsem možnost porovnat obojí, takže jsem přesvědčen o kvalitách . Až prostě u TomToma dokáží vypočítat optimální trasu, tak to třeba bude o něčem jiném .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Nechte Docenta na pokoji. Někteří lidé zkrátka budou na své myšlence lpět a lpět a nepřesvědčí je ani nákladní vlak argumentů. A kdyby se náhodou jejich utkvělá představa zatřásla v základech, najdou si další, byť elementární argument na kterém budou znovu stavět svoji myšlenku. Je to taková osobní vendeta. Jednou jsi mě spočítal trasu o 5 minut delší, do smrti tě budu nenávidět a vyhubím tě až do osmého kolena.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Jó,to mi připomíná mého budoucího švagra. Ten nenávidí Vodafone. Měl ho měsíc,a v bankomatu místo placení faktury ťuknul na navýšení volací zálohy(to byl tada Vodafone asi tři měsíce-takže Oskar),a oni ho pro neplacení vypnuli. Od té doby se nikomu nepodařilo mu vysvětlit,že chybu udělal on. I operátor mu říkal,zaplaťte znovu,a my vám druhý měsíc zdobropisujeme tu platbu,takže příští měsíc nebudete nic platit. On pořád : Ne,já to chci hned. Operátor: Hned to nejde. Tak se s nimi ve zlém rozloučil. A od té doby Vodafone nenávidí,a neřekne o něm nic dobrého.....
Já neříkám, že je TT špatnej, já říkám, že TT je špatnej u nás. Stačí se podívat na hustotu dálniční sítě na západ od Rozvadova a u nás a člověk pochopí, proč vývojáři v TT mají nějakou optimální trasu na háku, u nich by to bylo totiž to samé jako trasa nejrychlejší.
Ale pro lidi, kteří nejsou s IT moc kamarádi, je to asi nejlepší volba - sám jsem ho před několika léty pořídil bráchovi, a i když jsem ho od té doby přesvědčoval o výhodách iGO, tak jsem ho stejně nepřesvědčil...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .