MapShare vs. Windows Mobile
Moderátor: imaster
MapShare vs. Windows Mobile
Ahoj,
tak jsem kromě PDN rozšířil své TomTomové impérium i na Windows Mobile. Mám tam sw. verze 7 a mapu Eastern Europe 7.20. Vše je legální, vše jede. Software obsahuje i ikony pro MapShare. A to je kámen úrazu. Aktualizovat přímo z PDA se nedá, píše mi to jako v PND že se mi to aktualizuje při dalším připojení k TT Home. Jenže PDAčko se nedá připojit jako PND k počítači, aby ho TomTom Home identifikovalo jako TomTom zařízení, takže žádná aktualizace map se nekoná. Už jste někdo řešil tenhle problém? Díky za odpověď.
tak jsem kromě PDN rozšířil své TomTomové impérium i na Windows Mobile. Mám tam sw. verze 7 a mapu Eastern Europe 7.20. Vše je legální, vše jede. Software obsahuje i ikony pro MapShare. A to je kámen úrazu. Aktualizovat přímo z PDA se nedá, píše mi to jako v PND že se mi to aktualizuje při dalším připojení k TT Home. Jenže PDAčko se nedá připojit jako PND k počítači, aby ho TomTom Home identifikovalo jako TomTom zařízení, takže žádná aktualizace map se nekoná. Už jste někdo řešil tenhle problém? Díky za odpověď.
TomTom ONE New 2 GB sw 8.002
Western and Central Europe 715.1703 legal
HTC Touch Cruise 8 GB
HTC Touch Cruise 8 GB
Re: MapShare vs. Windows Mobile
Mno, s tou legálností to asi nebude tak horké, pokud vím, ta jediná legální verze TT 7 existuje na HTC Touch Diamond, kde je jako OEM, a všechno ostatní jsou šikovné amatérské úpravy, rozhodně ne legální verze od TomToma .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Já mám Kaisera a TTH ho identifikuje a připojí. MapShare jsem nezkoušel. Asi to mám vyplé. Při nejbližší příležitosti to zkusím.
Edit: Tak přístroj se v pohodě připojí, MapShare nejde, ovládat z PC taky ne. Mám stejný SW jako ty, jen mapu mám W+C E.
Edit: Tak přístroj se v pohodě připojí, MapShare nejde, ovládat z PC taky ne. Mám stejný SW jako ty, jen mapu mám W+C E.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Prosim admina o smazani meho prispevku
Naposledy upravil(a) Gebič dne 12.2.2009, 20:42, celkem upraveno 2 x.
a já mám jakej telefon?Docent píše:Mno, s tou legálností to asi nebude tak horké, pokud vím, ta jediná legální verze TT 7 existuje na HTC Touch Diamond, kde je jako OEM, a všechno ostatní jsou šikovné amatérské úpravy, rozhodně ne legální verze od TomToma .
HTC Touch Cruise 8 GB
HTC Touch Cruise 8 GB
TEĎ už Diamond, alespoň v podpisu, ale v době, kdy jsem psal svůj příspěvek, jsi tam měl jiné HTC. Njn, někteří lidé si holt myslí, že všichni ostatní jsou blbí stejně tak, jako oni jsou chytří .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
jj, měl sem tam Touch Cruise. No zpět k věci. Už jsem to připojil a dostal sem se o krok dál, teď prej že nemám správnou verzi softwaru a mapy pro mapshare
HTC Touch Cruise 8 GB
HTC Touch Cruise 8 GB
Mohu konstatovat, že návod od Gebiče funguje. A nevidím v tom nic nelegálního. Je to normální MapShare, jen provedené zvláštním způsobem.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
- Scorpio_cz
Potvrzuji, návod od Gebiče funguje ... tímto Gebičovi děkuji
ooooooooooo takova chvala, dekuji...
Ahoj mám PDA Loox 560 , nainstaloval jsem TT7 a mapy west a central E+ eastern E verze 720 ale TThome mi PDA nenajde a nemůžu využít MapShare.Můžete mi někdo poslat návod jak na to? Díky