Lion baterie v tomtom
Re: Lion baterie v tomtom
Zkusil bych se podívat na eBay... Když jsem sháněl baterku na Axima s větší kapacitou, tak na mne u nás taky házeli strašný cifry, nakonec jsem ji sehnal na ebay za $22 i s poštovným... Mám ji druhý rok a bez problémů.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Zde http://www.mnshop.cz/zbozi-1336-baterie ... 00_mah.htm ji maji za 534,- českých
TT GO 930 (4GB), RDS-TMC 4V00.014 (USB), navcore 8.413, BL 5.5120, map. WCE 830.2305, SD Kingstone 4GB 6 class
Moje TOMNTOM ONE XL je cca rok a něco "staré" a mám jej zpravidla trvale zapnuto na kabel v autě. Při cestě je tedy napájení z palubní sítě.
Doma, když aktualizuji, tak jej nechám vždy přes noc na USB portu, přitom svítí indikace dobíjení i při vypnutém počítači. Dá se tedy řříct, že baterie je trvale nabitá, nebo ve stavu plnému nabití blízkému.
Vloni o dovolené jsem zkoumal výdrž. Po cca 160 minutách jsem dospěl k názoru, že "to dále nemá smysl" - pořád to fungovalo, nikde ikona baterky, vše v pohodě.
Předpokládám tedy, že tehdy by baterky by vydržela minimálně 3 hodiny, pravděpodobně však o něco více.
Nemám odvahu tento test provádět znovu - už jen z toho důvodu, abych nemusel prožívat zklamání, jak rychle baterka stárne
Doma, když aktualizuji, tak jej nechám vždy přes noc na USB portu, přitom svítí indikace dobíjení i při vypnutém počítači. Dá se tedy řříct, že baterie je trvale nabitá, nebo ve stavu plnému nabití blízkému.
Vloni o dovolené jsem zkoumal výdrž. Po cca 160 minutách jsem dospěl k názoru, že "to dále nemá smysl" - pořád to fungovalo, nikde ikona baterky, vše v pohodě.
Předpokládám tedy, že tehdy by baterky by vydržela minimálně 3 hodiny, pravděpodobně však o něco více.
Nemám odvahu tento test provádět znovu - už jen z toho důvodu, abych nemusel prožívat zklamání, jak rychle baterka stárne
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Tak jsem na mnShopu objednal, uvidíme kdy to příde.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
TomTom Home 2.9.7.3256
Takže novinky.
Dnes mi přišla nová baterie.
Když jsem tak koukal na obal nové baterie, zůstal mi pohled na nápisu že je na baterii 12 měsíců záruka.
Hlavou mi proběhla myšlenka ža i na navigaci jako celku je také záruka, nelenil jsem, a hned ráno jsem napsal na podporu zda se záruka vztahuje i na baterii. K mému překvapení mi přišla odpověď že jim mám poslat údaje o navigaci, a že mi jí opraví.
Pokud to dobře dopadne, tak budu mít baterku navíc.
Dnes mi přišla nová baterie.
Když jsem tak koukal na obal nové baterie, zůstal mi pohled na nápisu že je na baterii 12 měsíců záruka.
Hlavou mi proběhla myšlenka ža i na navigaci jako celku je také záruka, nelenil jsem, a hned ráno jsem napsal na podporu zda se záruka vztahuje i na baterii. K mému překvapení mi přišla odpověď že jim mám poslat údaje o navigaci, a že mi jí opraví.
Pokud to dobře dopadne, tak budu mít baterku navíc.
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
Vim ze u zaerizeni kde je baterie uzivatelsky vymenitelna (MOBIL, NOTEBOOK, atd.) tak vetsinou vyrobce nebo prodejce uvadi zaruku 1 rok (nekdy i 6 mesicu). Ale u TT neni uzivatelsky pristupna a proto je zaruka 2 roky na TT jako celek, tak ti baterii vymeni v zaruce dvou rocni.
TomTom GO930T
Ve čtvrtek jsem objednal baterii na mnshopu,dnes dorazila,hned jsem se dal do výmněny a podařilo se vše ok.Tak se musím pochválit/já vím,samochvála smrdí/
Tak mi dnes přišla navigace z TomTomu.
Píšou že mám novou baterii.
Navíc a mám v balíčku i novou nabíječku do auta. Píšou že tu starou nemám používat, že prej je asi vadná. Pokud ji budu používat dál, tak riskuju že se bude závada opakovat.
No nevím, normální životnost baterie je kolem 2-3 let, takže to nutně nabíječkou nemuselo být. (navi mám 1,8 roku)
Byl trochu prasklej kryt, kouknu na navigaci a ejhe mám nový Si říkám že se mi to docela vyplatilo
Z toho vyplívá, že mám jednu novou beterii do 920 navíc nechce jí někdo za nákupní cenu? (Osobní odběr Praha)
Píšou že mám novou baterii.
Navíc a mám v balíčku i novou nabíječku do auta. Píšou že tu starou nemám používat, že prej je asi vadná. Pokud ji budu používat dál, tak riskuju že se bude závada opakovat.
No nevím, normální životnost baterie je kolem 2-3 let, takže to nutně nabíječkou nemuselo být. (navi mám 1,8 roku)
Byl trochu prasklej kryt, kouknu na navigaci a ejhe mám nový Si říkám že se mi to docela vyplatilo
Z toho vyplívá, že mám jednu novou beterii do 920 navíc nechce jí někdo za nákupní cenu? (Osobní odběr Praha)
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
pro eviz" jaký používáš typ šroubováku?
Garmin 3597 Opel Meriva B 1.4 Turbo 103 kW AT
Já na TT ONE XL Torx T8...(Myslím,číslo je smazané..)
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
typ nevím bylo to z montážní sady na opravu mobilů a pod
Normálně vem TT,skákni do "železářství" a za pětku kup Torx..Jak píšu myslím č.8....
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
Jj třeba TomTom ONE NEW potřebuje pro komplet rozebrání na molekuly torx8 a torx 6 (na vnější kryty bych řekl že všeobecně budou 8mičky).
Nevíte někdo jakýé rozdíly jsou v rozměrech baterií pro TT XL a TT ONE? Na ebay se dá sehnat baterka Cameron Sino 1450mAh za nějákých 13 liber i s poštovným, jen je určená pro XLko.
Popřípadě, můžete mi někdo změřit rozměry baterie která patří do XLka?
V ONE je ještě docela dost místa jakoby pod baterkou, tak bych ho mohl využít ke zvětšení kapacity baterie.
Nevíte někdo jakýé rozdíly jsou v rozměrech baterií pro TT XL a TT ONE? Na ebay se dá sehnat baterka Cameron Sino 1450mAh za nějákých 13 liber i s poštovným, jen je určená pro XLko.
Popřípadě, můžete mi někdo změřit rozměry baterie která patří do XLka?
V ONE je ještě docela dost místa jakoby pod baterkou, tak bych ho mohl využít ke zvětšení kapacity baterie.
Tomtom ONE V2 Black Edition 8.41 EU 8.35 (IQr, ALG, custom menu...)
Nokia E50 + Evolve GoTraxx
Nokia E50 + Evolve GoTraxx