Chipe, plně souhlasím. To co dále napíši, není myšleno proti Tobě či proti někomu jinému. Je to obecné konstatování.Chip.cz píše:...... Mnozí, kteří tu hledají pomoc jsou pouhými uživateli jak PC, tak i samotného GPSka a vůbec nemají tušení co znamená slovo "přeflashovat" a nejen to. Myslím si, že pokud by k jednotlivým tématům a problémům tohoto fóra někdo dal podrobné návody, třeba i s obrázky a screnshoty, nemusel by se problém řesit na několika stránkách. Jak by to bylo jednoduché. "Našel jsem, pochopil jsem, vyřešil jsem".
Již cca rok je tu téma KNOWLEDGE BASE (VĚDOMOSTNÍ DATABÁZE). Není problém jakýkoliv návod (na legální úpravy, opravy atd.) zveřejnit. Jenže se jaksi nehrnou autoři! A to je velký problém. Našlo se pouze pár ochotných. Osobně jsem se pokusil zpracovat tématiku které trochu rozumí, ale psát něco o Garminu, iGo, Mio ....... Do toho se nepustím, je velká pravděpodobnost že by to mohl být blábol. A admini mají jiné starosti okolo POI.CZ (uživit a zajistit provoz, tyto stránky něco stojí - ze soukromé kapsy). Já sám tu trávím odhadem minimálně hodinu denně (průběžně během dne) v rámci "moderátorských povinností"
Takže to zkrátím - autoři pište a tvořte návody, rádi zveřejníme! A jakákoliv pomoc je vždy vítána.
- jenom to ne, to by bylo proti duchu tohoto fóra.Chip.cz píše:Proč tedy admini jasně nenapíší. "Žádná pomoc, žádné rady, žádné manuály".