TomTom Home 2.7.0.1785
TomTom Home 2.7.0.1785
To co ? už je opraveno ovládání zařízení přez aplikaci ?
komu to jede na XP CZ SP3 ? a s jakým zařízením ?
komu to jede na XP CZ SP3 ? a s jakým zařízením ?
-
Re: TomTom Home 2.7.0.1785
Tak mě v této verzi funguje vše co má, akorát je tato verze dost pomalá!!!!...hlavně když připojuju mé GO930T...to než naskočí tak rostu ...pak jak se už připojí, tak je to o.k.
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
Na mejch XP to spadne..Zpátky k 2.5...
Naposledy upravil(a) Crusy dne 12.8.2009, 11:19, celkem upraveno 1 x.
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
-
Taktéž mám XP a krom toho pomal.připojení vše o.k.
Hmmm,tak po přeinstalaci to chce při každým spuštění po mne heslo.A to mám zaškrtlé uložení na PC..Sakra!!
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
ja pekne budu u 2.5 ta je spolehliva.... Dneska me to otravovalo s upgradem... Tak u me hnedka zaskrtnuto neptat se na tuto aktualizaci a je mi jasny, ze ovladani opet nepujde....
Mně se vůbec na heslo neptá. Jinak jsem psal dotaz na podporu, proč to ještě nejde...Takže odpověď je stále stejná. "Prosíme o trpělivost, na vyřešení problému se stále ještě pracuje". No, já stejně ovládání přes Home nikdy nepoužíval, nemám k tomu důvod, ale odstranit by to mohli, anebo dát tu ikonu ovládání úplně pryč.....
To je pořád dokola.
Asi 3 týdny zpět mi to nabídlo verzi - už ani nevím jakou, ale ne beta, které nepoužívám. Vše Ok, jen se ztratila čeština. Odinstalace, vyčištění složek v Program files a v Dokumentech, vyčištění registrů pomocí CCleaneru - nová instalace z CD a update na poslední verzi - anglicky. Volám TT podporu - doporučeno stáhnout si z http://www.TomTom.sk předposlední /proč z .sk a proč předposlední ???/verzi 2.5 a na nové verze nereagovat.
Po provedení mám Tomtom Home opět česky.
Nejenže mi to přijde neprofesionální, ale proč tedy nové verze vydávají?
Dnes verze 2.7 a je - snad i zůstane česky. Uvažuji na příští turistickou sezonu o nové navigaci. Nevím, jestli to bude Tomtom. Kumulace doposud se opakujících potíží, z pěti případů připojení mají minimálně 2x "potíže na serveru", absence ekonomické trasy a některé další věci mi začínají čím dál víc vadit. Jen drobnost, na obrazovce je možné zobrazit kompas, dokonce i v číselném vyjádření azimut, kterým se pohybuji. Oč zajímavější by bylo v daném místě vypisovat nadmořskou výšku - ale to už jen takový povzdech...
Jak jsem psal cca 6 týdnů zpět v jiném vlákně o zasílání dopisů do centrály TomTom - dle očekávání, reakce nulová.
Asi 3 týdny zpět mi to nabídlo verzi - už ani nevím jakou, ale ne beta, které nepoužívám. Vše Ok, jen se ztratila čeština. Odinstalace, vyčištění složek v Program files a v Dokumentech, vyčištění registrů pomocí CCleaneru - nová instalace z CD a update na poslední verzi - anglicky. Volám TT podporu - doporučeno stáhnout si z http://www.TomTom.sk předposlední /proč z .sk a proč předposlední ???/verzi 2.5 a na nové verze nereagovat.
Po provedení mám Tomtom Home opět česky.
Nejenže mi to přijde neprofesionální, ale proč tedy nové verze vydávají?
Dnes verze 2.7 a je - snad i zůstane česky. Uvažuji na příští turistickou sezonu o nové navigaci. Nevím, jestli to bude Tomtom. Kumulace doposud se opakujících potíží, z pěti případů připojení mají minimálně 2x "potíže na serveru", absence ekonomické trasy a některé další věci mi začínají čím dál víc vadit. Jen drobnost, na obrazovce je možné zobrazit kompas, dokonce i v číselném vyjádření azimut, kterým se pohybuji. Oč zajímavější by bylo v daném místě vypisovat nadmořskou výšku - ale to už jen takový povzdech...
Jak jsem psal cca 6 týdnů zpět v jiném vlákně o zasílání dopisů do centrály TomTom - dle očekávání, reakce nulová.
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Nojo takže opět další verze kde ovládání nefunguje ..... otestováno na 2 PC s Win XP CZ SP3 a všude dojde po stáhnutí souboru na ovládání zařízení k chybě a aplikace spadne. To bylo keců a slibů, že se v této nové verzi vše opraví ... debilové , jinak to nejde říct neschopní ...
-
Já se nakonec opět vrátil k verzi 2.5.2.60.....jak jsem včera psal..u té 2.7.0.1785 dlouho trvalo připojení zařízení...což by zas tak nevadilo, ale včera mi celý TTH začal padat...tak jsem ho zahodil a stáhl si zas spolehlivou verzi 2.5.2.60..
Tohle je odpověď od CZ technické podpory z dneška .... to by mě zajímalo kdyby jim nejela ani ta stará verze na co by odkazovali. to se mi ani nechce zdát že by byli tak neschopní . dneska když je tolik jiných navigací a konkurence. IG8 takové problémy nemá a navíc je proti TOMTOMU graficky jako nebe a dudy
Dobrý den,
Dle informací od techniků je problém mezi českou verzí windows a tomtom home kvůli speciálním znakům a momentálně se na
tomto emulátoru pracuje. Omlouváme se za způsobené potíže. Pokud vím tato funkce byla funkční vp oslední verzi programu 2.5.2.60 který naleznete ke stažení například zde:
http://www.tomtom.sk/centralny-download ... tov/tomtom
S přátelským pozdravem
Tým zákaznické podpory TomTom
Dobrý den,
Dle informací od techniků je problém mezi českou verzí windows a tomtom home kvůli speciálním znakům a momentálně se na
tomto emulátoru pracuje. Omlouváme se za způsobené potíže. Pokud vím tato funkce byla funkční vp oslední verzi programu 2.5.2.60 který naleznete ke stažení například zde:
http://www.tomtom.sk/centralny-download ... tov/tomtom
S přátelským pozdravem
Tým zákaznické podpory TomTom
aha uz chapem co tu riesite, na anglickej viste slovensky tth funguje taktiez aj ovladanie TT z PC
k tomu pomalemu startu TTH
ak ukoncis proces TomTomHomeService.exe TTH sa spusti rychlejsie
k tomu pomalemu startu TTH
ak ukoncis proces TomTomHomeService.exe TTH sa spusti rychlejsie
Na win vista CZ vše funguje bez problému a rychle, včetně ovládání GO730T
Teď jsem stáhl novou verzi TomTom Home 2.7.1.1812 Zdá se mi, že docela rychle reaguje a jdu zkoumat, jestli je něco nového...
EDIT: Tak žádný rozdíl oproti starší verzi jsem neobjevil, zřejmě jen něco upravili...jen se jim "povedla" ve vyskakovacím menu položka VÝJEZD viz obrázek - zřejmě používají překladač Google
EDIT: Tak žádný rozdíl oproti starší verzi jsem neobjevil, zřejmě jen něco upravili...jen se jim "povedla" ve vyskakovacím menu položka VÝJEZD viz obrázek - zřejmě používají překladač Google
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit