Delete vlastní kategorie
Re: Delete vlastní kategorie
Prosím o výmaz kategorie 1930 - CZ-Nakup_Zirafka a uložené ikonky 1245576705.bmp.
Napoprvé se mi to holt nějak nepovedlo a zvrtal jsem to.
Díky.
Napoprvé se mi to holt nějak nepovedlo a zvrtal jsem to.
Díky.
Prosím o zrušení kategorie 1965 Dinopark. 3 dinoparky je prý málo na zveřejnění, vnucovat se nebudu.
Dát to do různých zajímavostí by zřejmě bylo pod tvoji úroveň, že?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Ano, bylo. V různých zajímavostech jsem kromě jiného našel - kostel (patří mezi Kostely), muzeum (patří mezi Muzea), rozhlednu (patří mezi Rozhledny), skanzen (patří mezi Skanzeny), podzemí (patří mezi Podzemí) atd... Je to taková kategorie - nekategorie - výběr z kategorií. Pravda, jsou tam POI, které jinam zařadit nelze, ale jsou tam i ty co očividně patří do jiné (své) kategorie.
Hledal jsem tedy něco příhodnějšího, něco jako Dětské atrakce, ale to tady není.
Hledal jsem tedy něco příhodnějšího, něco jako Dětské atrakce, ale to tady není.
Ty seš asi dobrej kus hovězího... Podívej se ještě do WiFi, tam najdeš restaurace (patří do restaurací), penziony (patří do penzionů), hotely (patří do hotelů)... Pak taky najdeš v Hypernovách a Globusech Hypernovy a Globusy (patří do obchodních center).
S dalšími výlevy klidně pokračuj zde ...
S dalšími výlevy klidně pokračuj zde ...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Dobrý večer,
prosím o smazání kategorie č. 493 CZ-Obchod.
Děkuji
prosím o smazání kategorie č. 493 CZ-Obchod.
Děkuji
Nokia N73 (karta Kingston miniSD 2GB) - GPS Nokia LD-3W - TOMTOM Navigator 6.020(8300)
Prosím o smazání kategorie 1997 CZ- zdraví - jsem trubka. Díky
prosím smazat 1984 CZ jarynek sme natukal neco co sem nechtel a pak jsem zjistil že to není to co sem chtěl, smazal bych to sam kdybych vedel jak
Pokud víš napiš pokud nevíš nebo si jen myslíš že víš dej pokoj a běž psát jinam. Děkuji
-
Prosím o smazání kategorie 1943 Omezení a uzavírky. Jak jsem zjistil, je to k ničemu. Nedá se to hlídat, kde jaká je a kdy bude ukončena. Děkuji
Garmin Nüvi 1490 LifeTime
Prosím o smazání kategorie 2207
Děkuji
Děkuji
Prosím o smazání kategorií:
2375 CZ PHM_nekvalitni
1769 CZ Nebezpecny_prejezd
323 CZ Burzy_sberatelu
1715 EU Stellplatz
1778 CZ Lazne_Luhacovice
děkuji
2375 CZ PHM_nekvalitni
1769 CZ Nebezpecny_prejezd
323 CZ Burzy_sberatelu
1715 EU Stellplatz
1778 CZ Lazne_Luhacovice
děkuji
Ty jsi si asi nepřečetl název tohoto vlákna. Delete vlastní kategorie. Od kdy je např. Stellplatz tvoje kategorie ??? A tím docházím k tomu : Pokud chceš nějakou kategorii nechat smazat, tak by jsi měl uvést nějaký důvod....Pokud žádný neuvedeš, tak se smaže jen tvoje kategorie, ale rozhodně ne cizí.....
To Gumajz:
nechápu tvou reakci
1715 EU Stellplatz je soukromá kategorie
veřejná je
1034 WW Stellplatze
nechápu tvou reakci
1715 EU Stellplatz je soukromá kategorie
veřejná je
1034 WW Stellplatze
Aha, sorry, sypu si popel na hlavu ....
Já to fakt přehlédl, dělej, jaklo bych nic neřekl...
Já to fakt přehlédl, dělej, jaklo bych nic neřekl...
Žádost o smazání vlastních kategorií:
1669 / CZ-Fastfood BurgerKing
1659 / CZ-BurgerKing
Díky a úspěšný den
1669 / CZ-Fastfood BurgerKing
1659 / CZ-BurgerKing
Díky a úspěšný den