Pragram na prohlížení foto v TT One New
Pragram na prohlížení foto v TT One New
existuje nějaký soft pro TomTom ONE NEW aby fungoval jako prohlížeč obrázku?
EDIT by ADMIN
EDIT by ADMIN
Sygic Aura HTC
-
Re: fotky
Grüß Gott *MC*,
tady je přesně to, co hledáš - prohlížeč obrázků pro TT One New.
Když už vyžaduješ inteligentní odpovědi, jistě i při Tvé inteligenci zvládneš jednoduchou němčinu.
http://www.meintomtom.de/forum/index.php?showtopic=9138
KvB
tady je přesně to, co hledáš - prohlížeč obrázků pro TT One New.
Když už vyžaduješ inteligentní odpovědi, jistě i při Tvé inteligenci zvládneš jednoduchou němčinu.
http://www.meintomtom.de/forum/index.php?showtopic=9138
KvB
Samsung Galaxy Note 8, Android 8.0.0
-
Možná hloupý dotaz, ale mám TTO NEW od včerejška. Jak ho přinutit, aby spustil nějaký takový prohlížeč obrázků? Možná to pod tím odkazem je vysvětleno, ale německy neumím ani kváknout.. Díky
nainstaluješ to tak že rozbalíš ten rar do kořenového adresáře na TomTomovi. Adresář SdkRegistry pokud u tebe bude už existovat, tak do něj ty nové soubory akorát přidáš, ty co už tam jsou tam nechej.
Pak si stáhni TomTom menu builder a přidej si do menu někam ikonu SDK aplikace. Pod tou se ti pak objeví ta nainstalovaná aplikace.
Aplikace umí instalovat i TomTom Home ale musí být zabalané v jiném formátu než na té německé stránce, takhle jí musíš instalovat ručně.
Pokud ti to nepůjde, napiš mi soukromou zprávu.
Pak si stáhni TomTom menu builder a přidej si do menu někam ikonu SDK aplikace. Pod tou se ti pak objeví ta nainstalovaná aplikace.
Aplikace umí instalovat i TomTom Home ale musí být zabalané v jiném formátu než na té německé stránce, takhle jí musíš instalovat ručně.
Pokud ti to nepůjde, napiš mi soukromou zprávu.
TomTom ONE New 2 GB sw 8.002
Western and Central Europe 715.1703 legal
HTC Touch Cruise 8 GB
HTC Touch Cruise 8 GB
Re: Pragram na prohlížení foto v TT One New
jestli máš visty tak tam jim to nějak blbne, tvrdí to, že nemáš framework i když ho máš. Třeba ho chodit v nějakých starších windows.
TomTom ONE New 2 GB sw 8.002
HTC Touch Cruise 8 GB
HTC Touch Cruise 8 GB
Mám Win XP SP2
Tak už mě to chodí Je v tom programu nějaký nastavení? Když to pustím tak se zašnou prohlížet fotky pořád dokola a když někde kliknu tak mě to vyhodí z programu ven.Má to tak být?