Existují mapy Slovinska a Chorvatska?
Re: MAPY Slovinska a Chorvatska
nesmysl to nebude viz tady http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=113329
Re: Existují mapy Slovinska a Chorvatska?
Tak se mi podařilo nějak dostat k mapě pro tom tom: TomTom Russia Ukraina Moldavia Romania Eastern Europe Map.v608 a mohu Vás uklidnit je tam mapa slovinska i chorvatska ale s nějakou extra kvalitou a podrobnosti se tam nepotkáte. Hlavní trasy ano. I odsud z Ostravska mne tato mapa dokáže do splitu navézt ale???
Už se to tu probíralo.Tom Tom postupně pracuje na pokrytí na východ od nás,mezi to patří i Jugoslávie atd.Počítám ještě tak rok,a bude to zase o hodně lepší....
Mapa Eastern Europe Map.v608 je hodne stara zalezitost..... V novych TT One XL se prodava verze 680 a je tam CZE-POL-SVK-SVN-HRV a trofnu si rict, ze bude urcite kvalitnejsi nez verze 608
Mapa v TT one XL je Eastern Evrope 680.1466 a má podle Tomtomu toto pokrytí.
# Polsko (51%)
# Česká republika (99%)
# Maďarsko (47%)
# Slovensko (40%)
# Estonsko (71%)
# Lotyšsko (62%)
# Litva (99%)
# Slovinsko (42%)
# Chorvatsko (48%)
Tady je rozdíl v pokrytí s předhozí mapou, kterou jsem dostal před 3 týdny k TT 910. Samozřejmě že mám mysli jen státy, které zde vypisuji.
- Polsko (34%)
- Slovensko (16%)
# Polsko (51%)
# Česká republika (99%)
# Maďarsko (47%)
# Slovensko (40%)
# Estonsko (71%)
# Lotyšsko (62%)
# Litva (99%)
# Slovinsko (42%)
# Chorvatsko (48%)
Tady je rozdíl v pokrytí s předhozí mapou, kterou jsem dostal před 3 týdny k TT 910. Samozřejmě že mám mysli jen státy, které zde vypisuji.
- Polsko (34%)
- Slovensko (16%)
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
No na mapu Chorvatska se moc nespolehejte, ja podle ni jel a bylo to strasidelne. Za Splitem mne to vytahlo do vnitrozemi a pak to jeste zabloudilo a nebylo to schopne ukazat silnici, na ktere jsem stal. A v dalce jsem videl dalnici na Dubrovnik, ktera uz je v provozu, ale na mape neni.
Naopak na Hvaru mi to spolehlive naslo i benzinku.
Ale vsimnul jsem si, ze casto ukazovala navigace o cca 100 i vice metru mimo cesty
Naopak na Hvaru mi to spolehlive naslo i benzinku.
Ale vsimnul jsem si, ze casto ukazovala navigace o cca 100 i vice metru mimo cesty
a máš verzi 680.1466 ????
Já jsem podle ní jel od hranic s Maďarskem až do Zadaru (i po pobřeží) docela v poho. Samozřejmě se občas někde sekla.
Problem je v nepresnosti map, ja jel podle ni do rovinje a mimo mesta v pohode, kde je jedna silnice siroko daleko se tomtom drzi spravne silnice. Ale ve meste, kde je hustsi sit silnic, v podstate vubec nevi kde je, protoze preskakuje ze silnice na silnici (treba soubezne) a prepocitava trasu
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan