Změna a výroba nové Ikonky
-
Změna a výroba nové Ikonky
Ahoj potřeboval bych poradit,jak mám provést změnu Ikony na již stávajícím seznamu POI bodů.
Re: Změna a výroba nové Ikonky
Neni nic jednodussiho
Kliknes na treti ikonu u ktagorie (nejaky smrcek v lese nebo co to je) (kdyz nad ni zastavis s mysi, tak ti nabehne "Zmenit ikonu a pak uz si vyberes ikonu a ta se ti stahne jiz s nazvem te kategorie u ktere jsi klikal. Nebo si jednoduse ulozis ikonu jakou chce a prejmenujes ji stejne jako nazev kategorie
Kliknes na treti ikonu u ktagorie (nejaky smrcek v lese nebo co to je) (kdyz nad ni zastavis s mysi, tak ti nabehne "Zmenit ikonu a pak uz si vyberes ikonu a ta se ti stahne jiz s nazvem te kategorie u ktere jsi klikal. Nebo si jednoduse ulozis ikonu jakou chce a prejmenujes ji stejne jako nazev kategorie
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
-
Ale potřeboval bych jí zmenšit do obligátní velikosti.Jak na to?
Nevim dost dobre co potrebujes - tohle jsou velikosti univerzalni pro navigace - na zvetseni asi nejaky graficky editor
Sygic, TT One mobile
-
Aha tak to jsem asi špatně sformuloval,nebo jsi mě špatně pochopil.Já potřebuju vyměnit hlavní ikonu co je trvale k dispozici(univerzální ikonka) na ikonu kterou jsem si sehnal.A tu ikonu potřebuji vytvořit z velkého obrázku.Jedná se o grafické logo.
Tak třeba program paint net-je to freeware,je do něj i čeština.
Popřípadě můžeš ten původní obrázek nahrát sem a já ti tu ikonku z něho vytvořím...
-
Proč mi nejde nahrát obrázek?
TO Henry :
Je možné z tohohle vyrobit ikonu ?
Je možné z tohohle vyrobit ikonu ?
- Přílohy
-
- Deichamnn.jpg (3.92 KiB) Zobrazeno 10959 x
Sygic, TT One mobile
Je tam..stačí takhle??
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
.....malej, ale děěěěěěěěěsněěěěěě šikovnej
Dik
Dik
Sygic, TT One mobile
A jak je to u TT5 na Smartphonu WM6? Mám tam červený čtvereček.
Děkuji za radu.
Děkuji za radu.
TT5 na iPAQ514 s WM6S
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Proč se nepodíváš na téma TomTom . Našel by jsi toto: http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=871, kde je popsaný i tvůj problém. A není to jediné vlákno, které se tento problém popisuje a vysvětluje. Je to stejně jako u všech TT na všech platformách.
Tady kolegové řešili tvorbu a přidání ikony ke kategorii na webu, se svým dotazem jsi tu trochu mimo mísu.
Tady kolegové řešili tvorbu a přidání ikony ke kategorii na webu, se svým dotazem jsi tu trochu mimo mísu.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
Transparentní ikony pro TomToma
Úplně náhodou jsem přišel na to, že červená barva v ikonkách je pro TomTom transparentní (#FF0000). Když se ikonky předělají že mají okraje červené místo současných bílých, tak to vypadá výrazně lépe. Můžete je předělat? Díky.
Ahoj, poradite mi jak zmenit hlavni ikonu u bodu zajmu tady na POI??? Mam zalozenou Nakup_TETA_drogerie a mam tam zakladni ikonu POI, chci ji zmenit a nemuzu nikde na foru najit kde
Mio A701 (WM6) s TomTom 6.030 (8320) Eastern Europe v680.1536 a Western Europe v675.1409
http://forum.mio4u.cz
http://forum.mio4u.cz